Dolar 32,2258
%0.05
Euro 34,7257
%-0.39
Altın 2.445,440
%0.04
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da çocuklara İngilizce kursu

Bayraklı’da çocuklara İngilizce kursu

Bayraklı Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların yabancı dillerini geliştirmesi için İngilizce kursu düzenlemeye başladı. Bayraklı Belediyesi'nden çocukların

  • Ege Postası
  • 25.03.2015 - 11:08
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İngilizceyi konuşmak artık şart oldu. Biz de belediye olarak çocuklarımızın İngilizceyi daha iyi öğrenmeleri için bir kurs açtık” dedi.

Bayraklı Belediyesi açtığı farklı kurslarla çocukların kişisel gelişimine katkı sağlıyor. 75. yıl Kültür Merkezinde açılan İngilizce kursu, 20 kişilik donanımlı sınıflarda, 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilere ücretsiz olarak veriliyor. Kurslar sabah ve öğleden sonra olmak üzere Salı, perşembe ve cuma günleri düzenleniyor.

KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ

Bale, satranç, resim kursu gibi farklı alanlarda kurslar düzenlediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Çocuklarımız eğlenerek aldıkları görsel ve işitsel yabancı dil kursuyla onların kişisel gelişimine katkı koyuyoruz. Günümüzde yabancı dil bilmek artık şart oldu. Biz de belediye olarak çocuklarımızın İngilizceyi daha iyi öğrenmeleri için katkı koyuyoruz” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.