Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Bayraklı'da birlik mesajı

Yücel'den Bayraklı'da birlik mesajı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe turlarına bugün 2. bölgede devam ediyor. İlk durağı Karşıyaka olan Yücel daha sonra Bayraklı İlçe Başkanlığı'nda Başkan Cemalettin Alper ile bir araya gelerek partililerle buluştu. Alper Yücel’den 31. il yöneticisi olarak görev istedi. Yücel 2. bölge turunda

  • Ege Postası
  • 19.03.2018 - 14:07

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl yöneticileriyle birlikte ilçe turlarını sürdürüyor.

İlçe turuna ilk olarak Karabağlar, Buca, Balçova ve Narlıdere’den başlayan Yücel daha sonra Yarımada'da Güzelbahçe, Urla, Karaburun ve Seferihisar örgütlerini dinledi. Yücel bu ziyaretlerin ardından Gaziemir, Torbalı ve Selçuk’a gitti ve önemli mesajlar verdi.

2. Bölge'de ilk gün programına Karşıyaka’dan başlayan Yücel'i Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve İlçe Başkanı Uğur Yıldırım başta olmak üzere tüm örgüt karşıladı. Karşıyaka’daki buluşmaya İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan da katıldı.

Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nda partilileri dinleyen Yücel,  görüş ve önerileri not aldı.

Yücel örgüt buluşmasının ardından Karşıyaka Çarşı'da esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. 

BAYRAKLI'DA BİRLİK MESAJI

Yücel, 2. durağı  Bayraklı İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Parti içi yarışın sona erdiği mesajını veren Yücel, birlik beraberlik içinde 2019 seçimleri için sahaya ineceklerini vurguladı.

Toplantı sonrası Egepostası’na konuşan Yücel “1. Bölgede yaklaşık 10 ilçeyi gezdik. Parti içi demokrasi yarışının artık bittiğini bundan sonra birlik beraberlik içinde 2019'a hazırlanmak gerektiğini söyledik. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi  kimsenin ben dememesi gerektiğini, partinin mefaatini ve ülkenin menfatinin her şeyin üzerinde olduğunu  ifade ettik. Oraya gittiğimizde üyeler ve yönetici arkadaşlarımızın görüşlerini aldık. Bugün de Bakraklı ilçemize geldik. İzmir içinde ve Türkiye genelinde de CHP emin adımlarla iktidara yürüyor. Eğer seçim takviminde değişiklik olmazsa önce yerel seçimler gerçekleşecek. Bizim hedefimiz 30 ilçeyi de almak. Büyükşehir belediyesini de almak. Onun vereceği güçle, heyecanla genel seçimlere hazırlanmak. En kısa zamanda ilçe ziyaretlerimizi tamamlayacağız. Programlarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

ALPER: GENÇ İL BAŞKANI BİZİM İÇİN MİLAT

İlçe Başkanı Cemalettin Alper her koşulda İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte parti için çalışacaklarını vurgulayarak 31. il yöneticisi olarak görev beklediğini söyledi. Alper “Kongreden sonra biz İl Başkanımızı ziyaret ederek tebrik ettik. İl başkanımızın ziyareti bizi onurlandırmıştır. Bayraklı ilçe örgütü, parti ahlakı ve tüzüğüne uygun olarak tüm çalışmaları il yönetimiyle bir arada, onların emrinde çalışarak sürdürecek. Kongre gecesinden itibaren il başkanımızın emrindeyiz ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.  Başkanımızın ilk olarak Karşıyaka’yı ziyaret etmesi beni ayrıca onurlandırdı. Biz Karşıyaka’dan doğmuş bir ilçeyiz. 24 mahallenin 21’i Karşıyaka’nındı. Karşıyaka bizim babamız olduğu için orayı ziyaret etmeleri bizim için ayrı anlam ifade eder.  Başkanımıza eksiğimiz yanlışımız olamaz. Her zaman el eleyiz. Bir ilçe başkanı olarak değil, bir il yöneticisi olarak 31’inci il yöneticisi olarak  görev bekliyorum. 30 ilçeyi de dolaşmaya hazırım. İzmir’in CHP’nin böyle gençlere ihtiyacı var. Hiç bir zaman  hiç birimiz anamızın karnında öğrenmedik. Süpürge yaparak göreve geldiğimde tüm tecrübeli yöneticiler arkamda olarak bana destek oldular.  Hiç gocunmadım. Böyle genç bir il başkanı bizim için milattır. Sahip çıkmak lazım. Diğer ilçe başkanlarının da önünü açar. Bayraklı ilçe başkanı oalrak Yücel’in yanında ve arkasında olacağımı taahhüt ediyorum. Meydanlarda da bunu göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.