Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alper'den AK Partili iki vekile yanıt: Mavişehir'de oturup Bayraklı'yı değerlendiriyor

Alper'den AK Partili iki vekile yanıt: Mavişehir'de oturup Bayraklı'yı değerlendiriyor

Radyo Ege Postası Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları ve Gerçek Haberci İmtiyaz Sahibi Adem Nakçı'nın, Gün Ortası programına telefonla bağlanan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Özkanlar Pazar yeri sorunu hakkında açıklamalar yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile Bayraklı'nın 9 yıl kaybettiğini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'ye yanıt verdi.  CHP'li Alper'den AK Partili iki vekile yanıt

  • Ege Postası
  • 19.03.2018 - 11:30

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın Özkanlar Pazar Yeri sorununu kendilerinin çözüme kavuşturmalarına karşın CHP'li iki belediyenin anlaşamadığı şeklindeki açıklamalarına yanıt vererek, Bornova'daki viyadük altının pazarcılar verilmesi çağrısında bulundu. 

BORNOVA'DAKİ VİYADÜK ALTI İÇİN SESLENİYORUM... 

CHP'li İlçe Başkanı Alper, bu çağrısını, "Sayın Hamza Dağ, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin genel başkan yardımcısıdır. Türkiye siyasetine yön vermesi gereken bir koltukta oturuyor. Küçük şeyleri medyaya taşıyıp, kendisini Bayraklı halkına sevdirmeye çalışmasına ihtiyacı yoktur. Ayrıca pazar yeri sorunu diye bir sorun yoktur.  Danıştay'ın kapattığı bir pazar yerini, biz istesek de açamayız Danıştay kararı nedeniyle. AK Parti ve CHP grubu Danıştay kararına dayanarak, oy birliğiyle kapatmıştır. Danıştay kararına AK Parti ve CHP üyeleri oylamak zorunda zaten. Karşı çıkamaz. Viyadük altı için sesleniyorum. Pazarcılar Odası Başkanına sesleniyorum. Orası ne büyükşehirin ne Bayraklı'nın ne Bornova Belediyesi'nin. Karayollarının yeri orası. Kamunun yeri. Pazarcılar Odası Başkanı buyursun orada açsın. Pazarcı arkadaşların mağduriyeti giderilsin.  Biz her türlü temizliğini ve hizmetini veririz, hiç sıkıntı yok" şeklinde ifade etti. 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ NE DEMİŞTİ' 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Bayraklı İlçe Kongresi'nde Özkanlar Pazar Yeri ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Özkanlar Pazar yerinin bizimle alakası olmamasına rağmen, merkezi hükümetin çözmesi gereken bir durum olmamasına rağmen, kendimize dert edinip Ulaştırma Bakanımızla çözüme kavuşturduk. Viyadük altları açılmamasına rağmen karar altına aldık. Ama iki CHP’li belediye anlaşamadı. Büyükşehir belediye başkanımız bunları bir araya getirin dediğimizde, iki belediye başkanını bir araya getirip çözüme gidemedi. Sonunda o da adresi söylemek zorunda kaldı. Bayraklı Belediyesi çözüm yeridir dedi. Çünkü biz üzerimize düşeni yapmıştık. Bayraklı Belediyesi yapması gerekeni yapmadığı için esnaf kardeşlerimiz mağdur oldu. Önümüzdeki yerel seçimlerde çok önemli bir vazifeyi hayata geçireceğiz. Bayraklı’yı biliyorum. Kim ne kadar efor sarf ediyor kim sadece görüntü veriyoru en iyi bilenlerdenim.  Kim sahada oluyorsa biz onlarla beraber olacağız” 

SAYIN KEREM ALİ SÜREKLİ TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ 

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı'nın 9 yılını boşa geçirdiğine dair açıklamalar yapan, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin açıklamasını 'talihsiz bir açıklama' olarak nitelendirdi.

BAYRAKLI'YA AK PARTİ'NİN YAPTIĞI BİR TEMEL, İCRAAT VARSA BERABER ALKIŞLAYALIM 

Başkan Alper, Sürekli'ye şu yanıtı verdi: "Sayın Kerem Ali Sürekli talihsiz bir açıklama yapmış. Kendisi Bayraklı'yı yeterince bilmiyor. Mavişehir'de oturup Bayraklı'yı değerlendirmesini talihsizlik olarak değerlendiriyorum.  AK Parti Bayraklı'yı ilçe yaptıktan sonra Bayraklı'ya yaptığı bir temel, icraat varsa hep beraber alkışlayalım. Kerem Ali Sürekli'yi de çağırarak. Devletin resmi kurumları başta olmak üzere belediye tarafından desteklendi. Kaymakamından nüfus müdüründen seçim kurulundan emniyet binasına kadar birçok yeri Bayraklı Belediyesi tarafından karşılanıyor. Sandalyesi bile yoktu. Bugün kurumsal kimliğini kazanmış, İzmir'in parlayan yıldızıdır. Kerem Ali Sürekli, sayın milletvekilim, 9 yıldır birşey yapılmadı diyorsa, herhalde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin, AKP'nin yapmadığını ima etmek istedi.  Dil sürçmesi olarak değerlendiriyorum. Buyursun gelsin ne hizmetler yaptığımızı , kendisi de iyi biliyor. Anlatalım. Başka partinin iç işlerine karışıp kendi meclis üyelerini bir yere seçtireceğine, CHP'nin içinden bir meclis üyesi çıkarıp partiyi karıştırmaya çalışacaklarına, Bayraklı halkına iktidarın nimetlerinden hizmetler sunmaya çalışsınlar."

SÜREKLİ NE DEMİŞTİ' 

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de Bayraklı İlçe Kongresi'nde şu açıklamayı yapmıştı: "Bayraklı 9 yılını boşa geçirdi. İnşallah seçimde Bayraklı AK Partili belediyeye kavuşacak. Bu da yetmez. Büyükşehir Belediyesi de AK Partili olacak. Bayraklı’nın her sokağında soruyorlar, kentsel dönüşüm. Ya diyoruz yapamadılar, beceremediler. İnşallah seneye AK kadrolar yapacak bu işi. İcraat AK Parti’den."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.