Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız'dan sağduyu çağrısı

Yıldız'dan sağduyu çağrısı

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, liste tartışmalarına son verilip 31 Mart'ta zafer kazanmak için birlik ve beraberlik içinde çalışma çağrısı yaptı. 'Görevimizin başında, alanlardayız...'

  • Ege Postası
  • 21.02.2019 - 15:14

EGEPOSTASI- CHP İzmir'de belediye başkan ve meclis üye aday listelerinin teliminin üzerinden iki gün geçmesine karşın tartışmalar sürerken, Karabağlar'dan sağduyu çağrısı geldi.

İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, liste tartışmalarına son verilip 31 Mart'ta zafer kazanmak için birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini söyledi.

İlçe Başkanı Yıldız, Egepostası'na yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Karabağlar ilçe örgütü başkanı ve yönetimi görevinin başında, alanlarda çalışıyor. 98 meclis üye aday adayı arkadaşımız vardı. Hepsi birbirinden değerli, hepsi meclis üyeliği görevini tam anlamıyla yapabilecek nitelikte arkadaşlarımız. Ancak seçilecek arkadaşlarımızın sayısı belli. Burada bireyler değil kurumsal yapı olan CHP önemli sıralamaya girsin ya da girmesin bütün arkadaşlarımızı birlik beraberlik içerisinde çalışmaya davet ediyorum.

Bizim için listede yer almayanlar da sıralamaya girmiş kadar değerlidir. Sıralamalarda bir takım sıkıntılar yaşanmış, ilçe yönetim kurulundan bir kaç arkadaşımız istifa etmiştir. Bunları saygıyla karşılıyoruz. Artık parti içi tartışmaları geride bırakıp Karabağlar'da en iyi sonucu almaya odaklanmalıyız. Büyük bir fark ile Karabağlar'a göz diken rantçı zihniyete gerekli cevabı vereceğiz. Buna da olan inancımız tamdır.
Karabağlar'da bayrağımızı daha güçlü bir şekilde en yukarıya çekeceğiz. Karabağlar sevdamız, Mart'ın sonu bahardır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.