Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni adresleri Akurgal oldu

Yeni adresleri Akurgal oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı içinde açtığı spor okullarına katılan çocuklar, basketboldan tenise, tekvandodan aerobiğe kadar çeşitli branşlarda düzenlenen kurslar sayesinde yaz tatillerini spor yaparak geçiriyor.

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 10:17
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı Cengizhan Mahallesi’nde dev yaşam alanına dönüştürdüğü 90 bin metrekarelik Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı, spor yapmak isteyen çocukların yeni adresi oldu. Henüz yeni açılmasına rağmen çocukların yoğun ilgi gösterdiği spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, sağlıklı yaşam, tenis, judo ve tekvando kursları veriliyor. Çocukların en çok ilgi gösterdiği kursların başında ise basketbol geliyor. İlk günden çok sayıda başvurunun olduğu basketbol kursuna katılan çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği formalarla profesyonelliğe ilk adımı atıyor. İlk kez parke salona çıkan çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, aileleri de tribünde çocuklarının heyecanına ortak oluyor.

“Başkan Amcama teşekkürler”

Yaz tatillerini spor yaparak geçirme fırsatı yakalayan çocukların görüşleri şöyle:
Boyunun uzaması için kurslara katıldığını belirten 11 yaşındaki Melek Nur, “Mahallemize böyle bir tesis kazandırdığı ve spor okullarını açtığı için Başkan Amcama teşekkür ederim” diye konuştu.
13 yaşındaki Umut Berata ise “Basketbolu çok seviyorum. Böyle bir fırsat yarattıkları için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Yaz tatilimi spor yaparak geçiriyorum. İleride iyi bir basketbolcu olmak istiyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.