Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaz geldi Abant doldu

Yaz geldi Abant doldu

Bolu'daki doğal güzellikleri ile ünlü Abant Tabiat Parkı'nda hafta sonu tatili nedeniyle yoğunluk yaşandı. Sıcak havayı fırsat bilen tatilciler, piknik yaparak güneşin tadını doyasıya çıkardı.    İl merkezine yaklaşık...

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 10:10
Bolu'daki doğal güzellikleri ile ünlü Abant Tabiat Parkı'nda hafta sonu tatili nedeniyle yoğunluk yaşandı. Sıcak havayı fırsat bilen tatilciler, piknik yaparak güneşin tadını doyasıya çıkardı.

    İl merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan ve doğal güzellikleri ile ünlü Abant Tabiat Parkı, hafta sonu tatili nedeniyle ziyaretçi akınına uğradı. Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte artan sıcaklıkları fırsat bilen vatandaşlar tabiat parkında şehrin gürültü ve stresinden bir nebze uzaklaşabilmek için hafta sonunu göl kenarında geçirmeyi tercih etti.

    Ziyaretçiler, tatilin keyfini göl kenarında piknik yapıp balık tutarak çıkardı. Yoğunluk nedeniyle yer bulamayan bazı tatilciler ormanlık alana akın etti. Çocuklarıyla tabiat parkına gelen aileler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.