Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatan Partisi'nin vekil adayını CHP disipline gönderdi!

Vatan Partisi'nin vekil adayını CHP disipline gönderdi!

CHP Kınık İlçe Başkanlığı, Vatan Partisi’nin 7 Haziran’da İzmir 2. Bölge’de milletvekili adayı gösterdiği Sefa Köken ile Vatan Partisi için çalıştıkları iddia edilen Gazanfer Aktül ve Hayrettin Öğütücü hakkında ihraç istemiyle disiplin süreci başlattı. CHP Kınık İlçe Başkanı Ramazan Pamukçu, “Üç isimde bize istifalarını vermedi. Vatan Partisi'ne üye olup olmadıklarını bilmiyorum. İhraçlarını istedim” dedi. Vatan’ın milletvekili adayı gösterdiği isim için

  • Ege Postası
  • 06.07.2015 - 11:53
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Vatan Partisi’nin 7 Haziran’da İzmir 2. Bölge’de milletvekili adayı gösterdiği Sefa Köken hakkında CHP Kınık İlçe Başkanlığı disiplin soruşturması başlattı. Genel seçim sürecinde Vatan Partisi için çalıştıkları iddia edilen Gazanfer Aktül ve Hayrettin Öğütücü için de disiplin işlemi başlatıldı.  CHP Kınık İlçe Yönetimi, CHP üyesi gözüken üç isminde kesin ihracını istediği dosyayı il başkanlığına gönderdi. İl başkanlığı ise dosyayı disiplin kuruluna sevk etti.

"AK Parti'nin meclis üyesi adayını, CHP disipline gönderdi!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

PAMUKÇU: SABRETTİK AMA…
Vatan Partisi'nden aday olduktan sonra CHP'den istifa ettiğini açıklayan Köken'in istifasının kendisine veya il başkanlığına ulaşmadığını söyleyen CHP Kınık İlçe Başkanı Ramazan Pamukçu, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “Genel seçim sürecinde Vatan Partisi’nin milletvekili adayı gösterdiği Sefa Köken CHP üyesi olarak gözüküyor. Gazanfer Aktül ve Hayrettin Öğütücü’de CHP aleyhine çalıştılar. Bize bu isimlerin istifası gelmedi. Hem başka partiden aday oldular hem de başka partiye çalıştılar. Vatan Partisi'ne üye olup olmadıkları belli değil. Uzun süre dönerler mi diye sabretmiştik ama disiplin işlemi başlatma kararı aldık. Partimize hala üye gözüküyorlar. Üç isminde ihraçlarını istedim” dedi. 


KARABAĞLAR'DA BENZER DURUM YAŞANMIŞTI
Benzer bir durumda Karabağlar'da yaşanmıştı. Yerel seçimlerde AK Parti'den meclis üyesi adayı olan Barbaros Hayrettin Girit'in  CHP'den istifa etmediği ortaya çıkmış,  çift üyelikten de YSK tarafından düşülmeyince CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı tarafından disipline sevk edilmişti. Girit, yaşanan gelişme üzerine CHP İzmir İl Başkanlığı'na istifasını sunmuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.