Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali yardımcılığına atananan Karabağlar Kaymakamı Tunç'tan sitem dolu sözler!

Vali yardımcılığına atananan Karabağlar Kaymakamı Tunç'tan sitem dolu sözler!

Vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile İzmir Karabağlar Kaymakamlığından Konya Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Sadık Tunç, yapılan atamanın hukuksuz olduğunu savundu. Vali yardımcılığına atananan Karabağlar Kaymakamı Tunç'tan

  • Ege Postası
  • 02.07.2015 - 15:05
İZMİR - Vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile İzmir Karabağlar Kaymakamlığından Konya Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Sadık Tunç, yapılan atamanın hukuksuz olduğunu savundu. 

Kaymakamların görev sürelerinin beş yıl olduğunu kendisinin ise 2 yılda tayin edildiğini söyleyen Tunç, Muhtarlarla iftarda buluştu. Burada yaptığı konuşmanın internet sitelerinde yayınlanması üzerine açıklama  yapan Tunç, "Muhtarla samimi bir ortamda konuşmuştum. Görev sürem daha dolmadığı için yargı yoluna başvurabiliyorsunuz. Şu anda başvurmadım. Gelişmelere göre, biliyorsunuz bu demokratik bir haktır. Mağdur edildiğime inandığım için konuştum. Devletimizin verdiği bir karardır. Bu anayasal bir haktır. Yapılan bir atamayla ilgili hukuksuz olduğuna inanıyorsanız, yargı yoluna başvurabilirsiniz. Ben henüz o yola başvurmadım. Düşünüyorum, gelişmelere göre karar vereceğim." dedi.

Kaymakam Mehmet Sadık Tunç Karabağlar Belediyesi’nin mahalle muhtarlarına  verdiği iftar programında konuşmuştu.  Kaymakam Tunç, “Şu an itibari ile görev süremiz dolmuş durumda. Aslında buradan açıkça söylüyorum benim rızamla olan bir şey değil. Benim hukuksuz bir şekilde atamam yapıldı. Hakkımı arayacağım” demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.