Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uygulamasız olmaz !....

Uygulamasız olmaz !....

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından, Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nün işbirliği TÜBİTAK ve EBİLTEM’İN desteği ile düzenlenen 2. Taksonomi Yaz Okulu eğitime başladı. İlki 1997 yılında Akdeniz Üniversitesi, ODTÜ ve TÜBİTAK’ın desteğiyle yapılmıştı.

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 13:22
 İZMİR- 33 farklı kurum ve 2 araştırma enstitüsünden lisans, lisansüstü öğrenci ve öğretim elemanlarının katıldığı yaz okulunda önce dersler teorik olarak veriliyor, sonra da uygulamayla pekiştiriliyor.
Yaz Okulu’nun açılışında konuşan Dekan Prof. Dr. Nadide Kazancı, eğitimde odak noktasının “ Yeni yaklaşım ve yöntemler” olduğunu vurgulayarak, “Eğitimde bilim öncelikli olacaktır. İlk kademeden son kademeye kadar tüm bilim insanlarına güveniyorum. Hepinize bilim kadar aydınlık, gerçek ve mucizevi bir gelecek diliyorum” dedi.

Düzenleme Kurulu Başkanı Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Hüseyin Başıbüyük yaz okulu hakkında bilgi vererek; zooloji, iklim ve biyoçeşitlilik konularında ülkemizin avantajlarını anlatarak, “Çok şanslıyız, ülkemizde her şey var” diye konuştu.
Ege Üniversitesi Zooloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sema İşsağ, üniversiteler arası işbirliğinin bilime katkısından bahsederek; Bu işbirliğinde doğu- batı kültürünün sentezlenmesi ve ortaya çıkan çeşitliliğin önemini vurguladı. Prof. Dr. İşsağ, yaz okulunun açılmasına öncülük eden Doç. Dr. Nurşen Keskin ve Doç Dr. Bekir Keskin’e teşekkür etti. (CİHAN)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.