Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de ünlüler boy gösterdi

Çeşme'de ünlüler boy gösterdi

Popçu Tuğba Özerk ve sevgilisi İzmirli işletmeci Mazhar Can, Çeşme’de tatile çıktı. Ünlü popçu Murat Boz, sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile Çeşme tatiline devam ederken fit vücudu ile dikkat çekti

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 12:00
İZMİR - Yazın başında Bodrum’a yalnız tatile giden Tuğba Özerk, bu kez Mazhar Can olmadan tatile çıkmadı. Geçen yıl aynı yerde sevgilisine ayağını öptürürken fotoğrafı çekilen ve basında yer alan Tuğba Özerk, bu sefer daha temkinli davrandı. Ayayorgi Koyu’nda bulunan Marrakech Beach Club’da denize giren ikili bol bol güneşlendi. Sevgilisi ile birlikte şezlonga uzanan Tuğba Özerk’in biraz kilo aldığı gözlerden kaçmadı.



MURAT BOZ FİT VÜCUDUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Geçen yıl yaz aylarında teknede görüntülenen ve kilo almış haliyle günlerce tartışma konusu olan Murat Boz, kendini spora verip kaslı bir vücut yaptı. Çeşme’de Eliz Sakuçoğlu ile denize girerken görüntülenen Murat Boz, Conan’a benzetildi. Şişkin pazu, göğüs kasları ve baklava karın kasları ile denize giren Boz, genç kızların dikkatini çekti. Ünlü popçu, akşam saatlerine dek beach club’ta kaldı. (DHA)


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.