Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urlalı miniklerin uçurtma keyfi

Urlalı miniklerin uçurtma keyfi

Urla Belediyesi Semt Evleri kursiyer ve gönüllü çalışanlar ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kişisel Gelişim Kulübü işbirliğinde uçurtma şenliği gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 17.04.2016 - 12:32

Çeşmealtı Semt Evi karşısı piknik alanında, Urla Belediyesi Semt Evleri kursiyer ve gönüllü çalışanlar ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kişisel Gelişim Kulübü işbirliğinde uçurtma şenliği gerçekleşti. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da katıldığı şenlikte, Başkan Uyar toplam 400 tane uçurtmayı çocuklara teker teker dağıttı. Uçurtmasını alan çocuklar boş alanlara geçerek uçurtmalarını gökyüzüne bıraktı. Eğlenceli bir gün geçiren Urlalılar ve çocuklar ağaçların gölgesinde piknik yapıp, oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardı.

“BUGÜN HEP BİRLİKTE EĞLENECEĞİZ”
Hep beraber eğlenerek güzel havanın tadını çıkaracağız diyen Başkan Sibel Uyar; “Bugün evlere kapanıp bilgisayar oynamak yok. Hava çok güzel. Bugün hep birlikte uçurtma uçuracağız. Top oynayacağız. Sizler iyi ki varsınız ve iyi ki bugün hep birlikte buradayız. Bütün çocuklarımıza bol eğlenceli bir gün diliyorum” ifadelerini kullandı. Uçurtmaların dağıtımının ardından ise Urla Belediyesi Semt Evleri bünyesinde hazırlanan yiyecekler gelen misafirlere ikram edildi. (İHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.