Dolar 32,2462
%0.21
Euro 34,9656
%0.35
Altın 2.426,900
%0.71
Bist-100 10.726,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel'in eşi de imzaladı

Yüksel'in eşi de imzaladı

CHP İzmir eski Milletvekili ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in eşi Eda Durak Yüksel, "Çorabı Kaçan Fil Jeremi" adlı resimli çocuk kitabını imzaladı.  CHP İl Başkanı'nın eşinden

  • Ege Postası
  • 17.04.2016 - 12:10

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle hazırlanan 21. İzmir Kitap Fuarı'nın katılımcı firmalarından Top Yayınları standından minik okurlarıyla buluşan Eda Durak Yüksel, Mustafa Delioğlu taranfından resimlenen kitabını imzaladı. Yüksel, Kültürpark'taki Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenen ve bu yıl umulanın çok üstünde bir ilgi gören Fuar'da 18 ve 20 Nisan'da saat 12.00'de, 21 Nisan'da 14.00'te, 24 Nisan'da ise saat 11.00'de, "Çorabı Kaçan Fil Jeremi"yi imzalayacak. 

TUDEM'İN STANDINA İLGİ

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Kültürpark'taki her zamanki yerinde, Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenen ve 24 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek olan. 21. İzmir Kitap Fuarı'nın katılımcılarından Tudem Yayınları standına ilgi sürüyor. Bu yıl fuara çok sayıda yeni kitap ile katılan Tudem standında ilk gün Özlem K. Sözbilir, Zeliha Akçagüner, Ferda İzbudak Akıncı en son kitapları ve istenen diğer kitaplarını imzaladı. Özlem K. Sözbilir "Eyfeli Kim Yedi", Zeliha Akçagüner "Kuyudaki Sır", Ferda İzbudak Akıncı ise "Bisiklet Yarışçıları" adlı kitaplarını küçük okurlarına imzaladı.

HABİB BEKTAŞ FUAR'DA

Ödüllü yazar Habib Bektaş da okurlarıyla buluştu. Gölge Kokusu, Cennetin Arka Bahçesi, Kaybolmasınlar Diye, Bana Bir Şiir Oku Hamriyanım gibi yapıtlarıyla tanınan yazar Bektaş, kadın erkek ilişkileri, yabancılaşma ve duyarsızlaşma üzerine hazırladığı öykü seçkisi "Ben Öykülere İnanırım"ı imzaladı. Bektaş'ın, gündelik yaşamın içinde duyarsızlaşmaya ve inceliklerini yitirmeye başlayan insanı ele aldığı kitabında; anlık, okuruna tokat gibi çarpan minimal öyküler yer alıyor.

SEMİH POROY'DAN 'FEVKALADE'

21. İzmir Kitap Fuarı'nın katılımcı firmalarından Varlık Yayınları, karikatürün ustası Semih Poroy'u ağırladı. Yıllarca Cumhuriyet Gazetesi'nde Harbi Çizgi bantıyla karikatür çizen, şimdilerde ise Cumhuriyet Kitap ekindeki "Feklavye" çizgi bant sayfasını sürdüren Poroy, "Feklavye" adlı karikatür kitabını İmzaladı. Katılımcılarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.