Dolar 32,5583
%0.22
Euro 34,9219
%-0.14
Altın 2.440,690
%0.18
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla örnek bir yer olacak

Urla örnek bir yer olacak

Hayvan Hakları Kurulu üyeleri İlçedeki sahipsiz hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi için Urla Belediyesi Meclis Salonunda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık, Marmara Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Şebnem Aslan, Ege Hayvan Hakları Federasyonu Genel Sekreteri Fevziye Kanat Özkan ve üyeler katıldı.

  • Ege Postası
  • 31.08.2015 - 10:19
Amaçlarının, İlçeleri gezip oradaki hayvanların yaşam koşullarını görerek, hayvan bakım evlerini ziyaret eden kurul, Urla’da ki bakım evini de gezerek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile görüştü. Başkan Uyar ile son derece olumlu görüşme geçirdiklerini ifade eden Nesrin Çıtırık; “ Başkan hayvan haklarına son derece duyarlı. İlçe merkezine uzak olan bakım evini, ilçeye yakın bir yere taşıyarak istasyon şeklinde kurulmasına olumlu yaklaştı. Ayrıca yeni kurulacak istasyonda ki fiziki şartların ve çalışma koşullarının kanuna uygun bir şekilde hayata geçmesi için, Konfederasyon kurucu kurul üyeleri ve Urla Hayvan Hakları savunucuları ile iş birliği içinde şartları düzelteceğini ve bu ilçeyi örnek bir yer durumuna getireceğini söyledi” dedi.


Nesrin Çıtırık, Başkan Uyar ile görüşmesinin ardından Meclis Salonunda, Hayvan Hakları Konfederasyonu Kurul Üyelerine hayvanların korunmasında ve daha iyi bir ortamda yaşamasına engel olanlara nasıl yaklaşılacağını ve hayvanlar hakkında olan yasaları anlattı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.