Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umutoğulları'ndan Melek Eroğlu'na sert eleştiriler: Şarkıcı mı seçeceğiz, Konak Belediye Başkanı mı'

Umutoğulları'ndan Melek Eroğlu'na sert eleştiriler: Şarkıcı mı seçeceğiz, Konak Belediye Başkanı mı'

TV 35'te Sekizinci Gün programında İzmir siyaset gündemini değerlendiren gazeteci Mithat Umutoğulları, Konak’ta seçimin sonucunun belli olduğunu iddia ederek, "Yeni bir şarkıcı belediye başkan adayımız var. Belediye başkanı mı şarkıcı m? Bu kadar güzel klibi çekemeyi? İzlediğimiz klibi bir kanala verelim. Kaç kişi bu hanımefendinin Konak Belediye Başkan adayı olduğunu söyle? Karşısında çok ciddi, tarih yazmış bir Abdül Batur var. Şimdi bu adayın karşısında siz ne yaparsını? Daha ciddi ve hazırlıklı gelirsini? CHP Konak’ta en az yüzde 65 oy alacak. Bunun tek sorumlusu da aday olan hanımefendidir." dedi  Umutoğulları'ndan Melek Eroğlu'na sert eleştiriler

  • Ege Postası
  • 25.03.2019 - 16:56

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI- TV 35'te Sekizinci Gün programında İzmir siyaset gündemini değerlendiren TV 35 Yönetim Kurulu Başkanı ve gazeteci Mithat Umutoğulları, Cumhur İttifakı'nın Konak Belediye Başkan Adayı AK Partili Melek Eroğlu'nun seçim kampanyası için rap tarzında kilp çekmesini eleştirdi. 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve bazı kesimler tarafından tepki toplayan klip için Eroğlu, 1958 model otomobilin direksiyonuna geçip, klipte hem rap tarzı şarkı söylemiş hem de araç kullanmıştı.

KONAK’TA SEÇİMİN SONUCU BELLİ

Umutoğlulları, "Konak’ta seçimin sonucu belli. Yeni bir şarkıcı belediye başkan adayımız var. Belediye başkanı mı şarkıcı m? Bu kadar güzel klibi çekemeyi? İzlediğimiz klibi bir kanala verelim. Kaç kişi bu hanımefendinin Konak Belediye Başkan adayı olduğunu söyle? Biz şarkıcı mı seçeceğiz, Konak Belediye Başkanı m? Melek Eroğlu’nun, Karşıyaka ve diğer ilçelerde proje anlatan adaylar var, onların şarkı ve türkü söylediğini hiç duydunuz m? 500 bin nüfuslu bir Konak var. Karşısında çok ciddi, tarih yazmış bir Abdül Batur var. Şimdi bu adayın karşısında siz ne yaparsını? Daha ciddi ve hazırlıklı gelirsini? Siz ne yapıyorsunu? Elit bir arabada gençlerle elinizde kahve ile klip çekiyorsunuz. Gültepe’deki vatandaşın derdini nasıl anlayacaksını? Ayağında çorabı olmayan, belediyeden aldığı gıdayla yaşamını sürdüren insanlara ne anlatacaksını? Bana onu anlatın. Basın danışmanı kim bilemem. Bu aklı veren kim bilemem. Modern arabalara binerek, zengin süsü vererek seçmenin oyunu alamazsınız. Böyle bir adayı ne kadar ciddiye alırsınız'" dedi.

KONAK’TA CHP EN AZ YÜZDE 65 OY ALACAK, TEK SORUMLUSU AK PARTİ’NİN ADAYI OLAN HANIMEFENDİDİR

Bir kimse kendisine verilen koltuğu böyle hoyratça kullanamaz. Buna hakkı yok diyen Umutoğulları, "Karşıyaka’da Kerem Ali Sürekli ilçe başkanıydı. Karşıyaka CHP’de. Sürekli orada bir çalışma yaptı. Başarılı olamadı ama partisi onu milletvekili yaptı. Onu ödüllendirdi. Nihat Bey, kaç bin kilometre sadece araba ile yol yapmış. Neredeyse gücünün büyük bölümünü seçime ayıran bir aday var. Yemek bile yiyemiyor. Programa çıkmadan beş dakika önce atıştırdı. Buca’da Mustafa Arslan da öyle. Niye çalışıyo? Ali Aslan Bayraklı’da çalışıyor. Karşıyaka adayının böyle bir şey yaptığını gördünüz mü' Bir kimse kendisine verilen koltuğu böyle hoyratça kullanamaz. Buna hakkı yok. AK Parti’nin bu hanımefendinin üyeliğini bile gözden geçirmesi lazım. Konak’ta Abdül Batur Narlıdere markasını çok iyi taşımış. Konak’ta gezerken de örgütte de bir karşılığı var. Yolda gezerken gezemiyor. Soyer gibi. Hanımefendinin siyasetle alakası yok, eğlenmeye gelmiş hanımefendi. Sema Pekdaş’ı da tebrik ederim. Alanda olan tek belediye başkanı olduğunu söyleyebilirim. CHP Konak’ta en az yüzde 65 oy alacak. Bunun tek sorumlusu da aday olan hanımefendidir." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.