Dolar 32,1944
%0.12
Euro 34,9724
%0.01
Altın 2.500,190
%-0.12
Bist-100 10.895,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Ulutepe Camii“ modern görünüme kavuştu

“Ulutepe Camii“ modern görünüme kavuştu

Bayraklı Belediyesi tarafından yaklaşık 5 yıldır sürdürülen temizlik, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında destek olunan ibadethaneler baştan aşağı yenilenmeye devam ediyor. Bu çerçevede Gümüşpala'da tadilatı tamamlanan Ulutepe Camii'ni ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sevgi gösterileriyle karşılanırken, cami derneği yönetimi Karabağ'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 15.12.2013 - 10:38

İZMİR - Görev süresi boyunca dine ve inançlara olan saygısından dolayı ayrım yapmaksızın camilerin, kilisenin, cem evlerinin, tüm ibadethanelerin temizlik, boya, badaba, bakım ve onarım gibi ihtiyaçlarının imkanlar dahilinde karşılanmasını sağlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, son olarak biten tadilat sonrası Gümüşpala Mahallesi'ndeki Ulutepe Camii'ni ziyaret etti.

Öğlen vakti namaz kıldıktan sonra cami cemaati ile de bir araya gelen başkan Karabağ'a teşekkür eden vatandaşlar, memnuniyetlerini ifade etti. Yeni görünümüne kavuşan eski adı Garipler Camii olan Ulutepe Camii, modern duruşuyla tüm mahallelinin beğenisini kazandı. Tadilatın yanı sıra dış cephesinden, boya, badana, tabela gibi işlerin de yapıldığı cami, vatandaşların hizmetine yeni görünümüyle sunuldu. Dualar edilip, ikramlarda bulunulan ziyarette konuşma yapan Gümüşpala Ulutepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Çelik, " Camimizin durumu çok kötüydü ancak Bayraklı Beldiye Başkanımız Hasan Karabağ bizimle oldu, söz verdi ve Ulutepe Camii'ni çok güzel görünüme getirdi. Emeği geçen herkese teşekkür edioruz. Mahallemize, semtimize hayırlı olsun" dedi. Konuşmanın ardından Başkan Karabağ'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Başkan Karabağ, caminin yeni görünümüyle hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm ibadethanelere desteklerin süreceğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.