Dolar 32,3257
%-0.1
Euro 34,8298
%0.11
Altın 2.388,180
%-0.36
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulaşımdaki sıkıntılara yerinde tespit

Ulaşımdaki sıkıntılara yerinde tespit

Çiğli’de daha rahat ulaşımın sağlanması amacıyla, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın talebi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fidan Aslan, Çiğli cadde ve sokaklarında tespit ve incelemelerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 22.08.2014 - 10:02
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fidan Aslan ve beraberindeki teknik ekip , Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile birlikte Harmandalı, Uğur Mumcu, İnönü ,Ataşehir mahalleleri ile Anadolu Caddesi’nde ulaşım problemlerinin giderilmesi amacıyla tespit ve incelemelerde bulundu. Semt semt dolaşarak kavşaklardaki iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını, cadde ve sokaklar ile okul önlerinde güvenlik amaçlı kasis yapım ve sinyalizasyon çalışmaları başta olmak üzere  ulaşıma dair birçok sorunu yerinde incelendi, tespit edilen sorunlara yönelik yetkililere talimatlar verildi.
Ulaşımda yaşanacak aksaklıkların kenti her alanda etkileyeceğini, bu yüzden sorunların giderilmesinde zamanında ve doğru bir inceleme, araştırma ve ekiple halledilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Arslan, “Çiğli’de bu anlamda sorunlarımız var. Bu sorunları çözmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığımızın yardım ve desteğiyle daha iyi şartlarda müdahalelerde bulunabiliyoruz. Bizim için çocuklarımızın, gençlerimizin kısacası Çiğli’de yaşayan herkesin güvenli bir şekilde seyahat etmesi çok önemlidir. En kısa zamanda acil yapılması gereken önlemler için harekete geçtik ve büyükşehir belediyemizin katkılarıyla da bunları hayata geçireceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.