Dolar 32,3445
%-0.05
Euro 34,9538
%0.47
Altın 2.389,090
%-0.32
Bist-100 10.203,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye-Tacikistan Siyasi İstişare Toplantısı yapıldı

Türkiye-Tacikistan Siyasi İstişare Toplantısı yapıldı

Türkiye ile Tacikistan arasındaki ikili ilişkiler yanı sıra güncel konuların ele alındığı İlk Siyasi İstişare Toplantısı, başkent Duşanbe’de yapıldı. Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Fatih Ceylan ile Tacikistan...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 11:15
Türkiye ile Tacikistan arasındaki ikili ilişkiler yanı sıra güncel konuların ele alındığı İlk Siyasi İstişare Toplantısı, başkent Duşanbe’de yapıldı.
Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Fatih Ceylan ile Tacikistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Nizomiddin Zohidov başkanlığında gerçekleştirilen istişarelerde, Tacikistan ile her alanda iyi düzeyde seyreden ikili ilişkilerin yanısıra, Afganistan’daki son gelişmeler, bölgedeki güncel konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Müsteşar Yardımcısı Ceylan, Duşanbe ziyareti kapsamında Dışişleri Bakanı Hamrohon Zarifi tarafından da kabul edildi. Taraflar iki ülke dışişleri bakanlıkları arasında ilk defa bir siyasi istişare toplantısının yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tacik Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, ikili işbirliği ilişkilerin daha da pekiştirilmesi için istişare toplantılarına ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.