Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tavla tutkunu Kocaoğlu’na davet var

Tavla tutkunu Kocaoğlu’na davet var

​Bodrum’da bu yıl ilki düzenlenen 1. Uluslar arası Tavla Şampiyonası, 9-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Şampiyonanın birincisi Citroen otomobil kazanacak. Delfi Otel sahibi ve Organizasyon Komitesi Başkanı Mehmet Dağoğlu, Türkiye’nin en büyük ödüllü tavla turnuvasını Bodrum’da gerçekleştireceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 07.10.2014 - 11:44
EGEPOSTASI –  Ege’nin şirin turistik kenti Bodrum’da, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek bol ödüllü tavla turnuvasının heyecanı yaşanıyor. Yerli ve yabancı katılımcıların dört gün boyunca karşı karşıya geleceği turnuva için, tavla tutkusuyla bilinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da davet geldi.



Bodrum’daki Delfi Otel’in sahibi ve Organizasyon Komitesi Başkanı Mehmet Dağoğlu, Ödüllü Tavla Turnuvası ile ilgili yaptığı basın toplantısında bilgi verdi. Türkiye’nin en büyük ödüllü tavla turnuvasını kendilerinin gerçekleştirdiğini belirten Dağoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sponsorlar ve haber desteği sağlayan Egepostası Genel Yayın Yönetmeni Mithat Umutoğulları  ve Yenigün Gazetesi’ne de teşekkür etti. Dağoğlu konuşmasında şunları söyledi:



“Türkiye’nin en büyük ödüllü tavla turnuvası. Bu turnuvadaki hedefimiz büyük bir ödül vermek ve tavla severlerin dikkatini buraya çekmekti. Turizmin yavaşladığı günlerde böyle bir etkinlikle Bodrum’a yurt içi ve yurt dışından tavla severleri getirmek, tavla heyecanı yaşatmak, hem de hala yazdan kalma günlerin yaşandığı kentimizde tatil fırsatı sunmak için böyle bir etkinlik yaptık. Uluslar arası boyutta çok sayıda tavla severi getirmek istiyoruz. Turnuvanın birincisine Citroen otomobil veriyoruz. 9-12 Ekimde Delfi Otel’in bahçesinde gerçekleşecek turnuvada dört gün boyunca tavla severler geleneksel Türk tavlası oynayacak. Oyuncuların iki şansı olacak. Pazar günü finaller oynanacak. Şampiyon bir araba kazanacak. Cep telefonu, alarm sistemi, tablet ve televizyon da ilk beşe kalacak oyuncuların hediyesi olacak. Katılım anlamında çok arayan var. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bize katkı verdi. Bu tür etkinliklerin ilkbahar ve sonbaharda yapılmasının, kent turizmi ve ekonomisine katkı sağlayacağına inanıyorum. Bir anlamda tavla turizmi rüzgarı gerçekleşecek. Bize otomobili en uygun şartlarda veren Özkasapoğlu Alaattin beye teşekkür ederim.
 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da turnuvaya davet ediyoruz. ”


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.