Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayramlaşma dönüşü kaza 1 ölü 9 yaralı

Bayramlaşma dönüşü kaza 1 ölü 9 yaralı

MANİSA'da, kırmızı ışık ihlali nedeniyle kavşakta iki otomobilin çarpıştığı kazada, 38 yaşındaki Yeliz Oban öldü, 9 kişi yaralandı.

  • Ege Postası
  • 06.10.2014 - 14:45
MANİSA- Kaza, dün saat 18.30 sıralarında, Manisa'nın Yunusemre İlçesi Mesir Mahallesi'nde, Nusret Köklü Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. İzmir'in Buca İlçesi'nde yaşayan Hakan Oban, yakınlarıyla birlikte bayram ziyareti için Manisa'ya gitti. Aynı aileden 7 kişinin içinde bulunduğu Hakan Oban yönetimindeki 35 RA 354 plakalı otomobille, kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen Mert Bilgi yönetimindeki 45 DR 260 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücü Oban'ın eşi 38 yaşındaki Yeliz Oban, olay yerinde öldü. 

Yaralanan sürücü Oban ile oğlu 6.5 yaşındaki Aras Oban, kızı 9 aylık bebek Azra Oban, yakınları Şükrü Oban, Cemile Oban, Volkan Oban ve diğer araçtaki sürücü Mert Bilgi, yanındaki Doğacan Sizücen ve Onur Akçay yaralandı. Dokuz yaralı ambulanslarla Manisa Devlet Hastanesi, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafza Sultan Hastanesi ile Merkez Efendi Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası durumu ağır olan Aras Oban ve Azra Oban Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kazada sadece Aras Oban ve Azra Oban'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KIRMIZI IŞIK İHLALİ

Kaza yerine gelerek incelemelerde bulunan Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Araçlardan biri ışık ihlali yapmış. Kazada 9 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti. Vatandaşlara her zaman trafik kurallarına uymalarını söylüyoruz. Trafik kurallarına uyulmadığı zaman bu bayram günü istenmeyen olaylar oluyor. Lüften herkes kendi can güvenliği için trafik kurallarına uysun" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.