Dolar 32,5849
%0.3
Euro 35,0684
%0.28
Altın 2.457,590
%0.88
Bist-100 9.821,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Çolak; “Küsmek yok, yola devam!”

Tanju Çolak; “Küsmek yok, yola devam!”

AK Parti’den Urla için belediye başkan aday adayı olan fakat aday gösterilmeyen efsane futbolcu Tanju Çolak, Antalya’da AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’e destek vererek çalışmalarına devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 18.02.2014 - 16:34
İZMİR- Urla’da belediye başkanlığı için AK Parti’den adaylığını koyan gol kralı Tanju Çolak, İzmir’deki seçim yarışında aday gösterilmediği için partisine kırgınlığı olmadığını vurguladı.  “Küsmek yok, yola devam!”  mesajı veren Çolak “Siyaset uzun soluklu bir iştir. Başbakanımızı çok seviyorum ve destek olmaya devam edeceğim.” Dedi.  Siyasete her geçen gün daha fazla ısındığını belirten Tanju Çolak İzmir’de kısa bir mola verdiği siyasi çalışmalarına Antalya’da devam ediyor.  Çolak, ‘20 yıllık dostum’ dediği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’in çağrısına ‘evet’ yanıtını vererek Antalya’ya gitti.

TEŞEKKÜRLER KRALIM’A!
Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Çolak gördüğü ilgiden memnun olduğunun altını çizerek; “Sayın Menderes Türel’in destek davetini seve seve kabul ettim ve burada olmaktan mutluyum, çok keyif alıyorum, elimden geldiğince yardımcı olacağım.” dedi. Alanya, Gazipaşa, Manavgat, Döşemealtı ilçelerinde dolaşarak Türel için oy isteyen Çolak’ı halk büyük bir coşkuyla karşılıyor. Tanju Çolak’ın desteğinden dolayı mutlu olduklarını ileten Menderes Türel; “Avrupa futbol kralımız bize geldi, çok ta ilgi görüyor. İyi ki geldi, iyi ki bizimle. Teşekkürler Kralıma.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.