Dolar 32,1983
%-0.01
Euro 35,0196
%0.04
Altın 2.502,590
%0.08
Bist-100 10.719,00
%0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tahir Şahin’den Başkan Aksoy’un o iddialarına cevap; Hak, hukuk ve adalet diyen birisine…

Tahir Şahin’den Başkan Aksoy’un o iddialarına cevap; Hak, hukuk ve adalet diyen birisine…

Menemen Belediyespor’da alınan kongre kararının ardından “Usulsüz üyelikler var” açıklamasını yapan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’a, Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin’den cevap geldi. Şahin, usulsüz üye iddialarını reddetti ve “Hak, hukuk, adalet diyen bir anlayışa bu iddialar yakışmıyor” dedi.  'Serdar Bey ne avukat, ne savcı ne de hakimdir'

  • Ege Postası
  • 10.05.2019 - 11:28

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İzmir kamuoyunda günlerdir tartışmalara neden olan Menemen Belediyespor’da Onursal Başkan Tahir Şahin öncülüğünde toplanan yönetim 25 Mayıs 2019’da olağanüstü kongre kararı aldı. Kongre kararının ardırdan açıklama yapan Menemen Belediye Başkanı Serar Aksoy, son dönemde yapılan usulsüz üyelikler olduğunu iddia ederek, “Son dönemde yapılan yeni üyeler var. 250 yeni üye yapmışlar ancak bu üyelikler usulsüz. Ben arkadaşları uyarmama rağmen bir şey değişmedi. Hukuka saygılı olmak gerek” açıklamasını yaptı.  Başkan Aksoy’un iddiasına Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin’den cevap geldi. 

"USULSÜZ ÜYE" İDDİALARINI REDDETTİ 

Menemen eski Belediye Başkanı ve Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin, “Serdar Bey'in kendi görüşüdür. Dernekler yasası gayet açık ve nettir. Bizim kongreyle ilgili hukuksuz hiçbir adımımız olmadı. Serdar Bey ne avukat, ne savcı ne de hakimdir. Bende aynı şekilde hukuk adamı değilim. Bunun kararını sadece yargı verir. Eğer ki Serdar Bey kendisini hakim, savcı yerine koyuyorsa onun bileceği iştir. Usulsüz üye iddialarını asla kabul etmiyoruz” sözleriyle iddiaları yalandı. 

“HAK, HUKUK VE ADALET DİYEN BİRİSİNE YAKIŞMIYOR“

Kongre günü stadyumda olacağını belirten Şahin, “20 yıl önce amatör liglerde olan Menemen Belediyespor’u önce 3. Lig, daha sonra 2. Lig ve son olarak 1. Lig’e çıkarttık. Tarihinde ilk kez 1. Lig’e çıkan bir takımdan bahsediyoruz. Menemen Belediyespor’a verdiğimiz emekler kamuoyu tarafından biliniyor. Serdar Bey'in görüşlerine saygı duyuyorum ancak hak, hukuk ve adalet diyen bir anlayışın böyle bilip bilmeden 'usulsüz üye' iddiaları bu anlayışa yakışmıyor” diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.