Dolar 32,2060
%0.01
Euro 35,0068
%0
Altın 2.507,600
%0.28
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Menemen Belediyespor’ tartışmalarında yeni perde; Aksoy'dan usulsüz üye iddiası

‘Menemen Belediyespor’ tartışmalarında yeni perde; Aksoy'dan usulsüz üye iddiası

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile eski Belediye Başkanı ve Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin arasında yaşanan gerilim sürüyor. Tahir Şahin öncülüğündeki Menemen Belediyespor yönetimi olağanüstü kongreye alırken, Belediye Başkanı Aksoy’dan çarpıcı bir iddia geldi. Aksoy, son dönemde olağanüstü kongre kararıyla birlikte 250 kişinin usulsüz üye yapıldığını öne sürerken, “25 Mayıs’ta kongrede olacağız. Belediye olarak adayımızı çıkaracağız. Kim aday olursa olsun mühim değil ama biz orada olacağız” dedi. ‘Menemen Belediyespor’ tartışmalarında yeni perde

  • Ege Postası
  • 09.05.2019 - 15:35

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- Tarihinde ilk kez adını 1. Lig’e yazdıran Menemen Belediyepor’da tartışmalar dinmiyor. Menemen Belediyespor’da Onursal Başkan Tahir Şahin tarafından toplanan yönetim, 25 Mayıs-1 Haziran 2019’da Menemen İlçe Stadyum’unda olağanüstü genel kurul kararı verdi. Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin’in aday olacağı kongre için Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy da hazırlıklarını sürdüyor.  

“BELEDİYENİN GÜCÜ KULLANILARAK BU GÜNLERE GELMİŞ BİR TAKIM”

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Menemen Belediyespor’un belediyenin imkanlarıyla bugünlere geldiğini vurgularken, “Adı üstünde Menemen Belediyespor, belediyenin sayesinde bu konuma gelmiş bir takımdan bahsediyoruz. Belediyenin gücü kullanılarak bugünlere gelmiş. Belediyenin katkısı olmasaydı Menemen Belediyespor diye bir takım olmazdı. Elbette biz belediye olarak kongrede taraf olacağız. Sözümüzü o gün geldiğinde söyleyeceğiz. Henüz bir isim belirlemedik ancak gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

“KONGRE KARARIYLA BİRLİKTE 250 KİŞİYİ USULSÜZ ÜYE YAPMIŞLAR”

Tahir Şahin’in adaylığını değerlendiren Başkan Aksoy, “Kongrede karşımıza aday olarak kim çıkarsa çıksın. Bu konuda bizim bir sıkıntımız yok. Biz orada olacağız. Ancak son dönemde yapılan üyeler var. Olağanüstü kongre kararıyla birlikte 250 yeni üye yapmışlar. Bu üyelikler usulsüz yapılmış. Ben arkadaşları uyarmama rağmen bir şey değişmedi. Hukuka saygılı olmak gerek. 250 kişiyi ekstradan üye yapmak maharet değil. Biz bu konuda da gereken her şeyi yapacağız. 25 Mayıs’ta belediye başkanı olarak orada olacağım” diye konuştu.

Yeni belediye yönetimi ve ilçede 20 yıl belediye başkanlığa yapan Tahir Şahin arasında 31 Mart Yerel Seçimleri'nin hemen ardından Menemen Belediyespor gerilimi yaşanmıştı. Aksoy, belediye kaynağıyla yapılan tesislerin seçim öncesi kulübe devredildiği iddiasıyla belediye çalışanlarını tesislerden çekmişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.