Dolar 32,1243
%-0.12
Euro 35,0749
%-0.05
Altın 2.470,650
%0.12
Bist-100 10.159,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TIR 2 motosiklete çarptı

TIR 2 motosiklete çarptı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kavşakta bir TIR'ın çarptığı 2 motosikletteki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İzmir Limanı'ndan hayvan alıp yola çıkmıştı

  • Ege Postası
  • 05.08.2018 - 11:03

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında İzmir- Ankara karayolu Ergenekon kavşağında meydana geldi. İzmir Limanı'ndan aldığı büyükbaş hayvanları Ankara'ya götürmek üzere yola çıkan Mehmet İsin (26) yönetimindeki 63 YD 557 plakalı TIR, Turgutlu Ergenekon Kavşağı'na geldiğinde iddiaya göre, kırmızı ışıkta geçip, Kerem Paşalı'nın (21) kullandığı 45 TM 127 ve Çağrı Bingöl (19) yönetimindeki 45 ZB 3748 plakalı motosikletlere çarptı.

TIR, altına aldığı motosikletlerden birini yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazada, motosiklet sürücüsü Paşalı olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer motosiklet sürücüsü Bingöl ile hangi motosiklette yolculuk yaptığı henüz belirlenemeyen Mehmet Arı (20) yaralandı. Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'nde kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsü Bingöl, doktorların müdalesine rağmen kurtarılamadı.

Durumu ağır olan Arı'nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Acı haberi alarak hastaneye gelen motosiklet sürücüleri Paşalı ve Bingöl'ün yakınları sinir krizi geçirdi. Kazada ölen motosiklet sürücüsü Paşalı'nın vatani görevini kısa bir süre önce tamamlayarak askerden geldiği öğrenildi. TIR şoförü Mehmet İsin gözaltına alınırken polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kullandıkları motosikletlere kavşakta bir TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitiren Kerem Paşalı (21) ve Çağrı Bingöl (19) için bugün ikindide Merkez Pazar Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Sayar Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, ölen iki gencin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazeler cami avlusuna getirildiğinde gözyaşları sel oldu. Camide aynı anda başka bir cenazenin daha olması nedeniyle cemaat cami avlusu dışına taştı. Tek kılınan namazın ardından, 2 genç için hellallik alındı. Daha sonra iki gencin bir süre omuzlarda taşınan tabutları cenaze aracına konulup, götürüldükleri ilçe mezarlığında yan yana toprağa verildi. Öte yandan polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen TIR şoförü Mehmet İsin, tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.