Dolar 32,1987
%0.11
Euro 35,0806
%-0.03
Altın 2.468,770
%0.04
Bist-100 10.161,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te binlerce kök Hint keneviri ve esrar ele geçirildi

Menderes'te binlerce kök Hint keneviri ve esrar ele geçirildi

İzmir'in Menderes ilçesinde, polis tarafından yapılan operasyonda, 8 bin 575 kök Hint keneviri ile 172 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan H.D, 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan tutuklandı.Menemen ilçesinde de bir eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, çatıda saksı içinde Hint keneviri ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Binlerce kök...

  • Ege Postası
  • 05.08.2018 - 08:49

İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin Hint keneviri ticaretini yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Adresi belirlenen araziye düzenlenen operasyonda, ekili halde 8 bin 575 kök Hint keneviri bulundu. Ayrıca yapılan aramalarda 172 kilo da esrar ele geçirildi. Operasyon kapsamında şüpheli H.D. gözaltına alınırken, bir ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 15 mermi ve bir hassas terazi ele geçirildi. H.D, 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan sevk edildiği adliyede, tutuklandı.

SAKSIDA HİNT KENEVİRİ

Öte yandan Menemen ilçesindeki bir eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, çatıda saksı içinde Hint keneviri ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. 

Gaybi Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerindeki bir evde uyuşturucu madde imal edildiğini öğrenen polis, bugün operasyon yaptı. Binanın çatı katında, 13 saksı içine dikilmiş Hint keneviri bulundu. Operasyonda, Hint keneviri yetiştirdiği belirlenen A.B. adlı şüpheli, gözaltına alındı. A.B., emniyetteki işlemleri sonrası serbest bırakıldı.

ÇEŞME'DE BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan İzmir'in Çeşme ilçesinde uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan şüpheli tutuklandı.

Çeşme Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü ortak operasyonda bir süredir takibe alınan M.B'nin uyuşturucu sattığı tespit edildi. Düzenlenen operasyonda M.B. ile uyuşturucu almaya çalışan İ.K. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.K, savcılıktan serbest bırakıldı, M.B. ise "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.