Dolar 32,5145
%0.24
Euro 34,9085
%0.48
Altın 2.438,450
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer ve 6 ilçe başkanı imza verdi... SODEM-SEN kuruluyor

Soyer ve 6 ilçe başkanı imza verdi... SODEM-SEN kuruluyor

CHP’li belediye başkanlarının üye olacağı ve SODEM-SEN adını alacak sendikanın kurulmasına yönelik ilk adım İzmir'de atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve 6 ilçe belediye başkanı SODEM-SEN’in kurulması için imza verdi. Soyer ve 6 ilçe başkanı imza verdi

  • Ege Postası
  • 03.07.2019 - 19:39

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yerel seçimlerin ardından Nisan ayında genel merkezde düzenlenen belediye başkanları toplantısında kurulacağını açıkladığı SODEM-SEN isimli sendika için ilk adım atıldı. Sendikanın kuruluş aşaması için kurucular kurulu oluşturuldu. 

CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediyelerin katılım göstereceği oluşuma İzmir’den 7 başkan imza verdi. 

Bugün Büyükşehir'de gerçekleşen belediye başkanları toplantısında gündeme alınan SODEM-SEN için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy imza verdi.

Sendika, ülke genelindeki CHP'li belediyelerin koordinasyonunu sağlayacak. 

Öte yandan kuruluş için gerekli belgelerin İzmir Valiliği’ne sunulacağı ve sendikanın resmi kuruluşunun en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Süreçte genel kurul yapmak adına Türkiye genelinde imzaya açılacak ve CHP’li başkanlar sendikaya üye yapılacak. Daha sonra ise genel kurulda yeni yönetim şekillenecek.

Sendikanın kuruluş süreci CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'la koordine şekilde ilerliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.