Dolar 32,4983
%0.19
Euro 34,8388
%0.28
Altın 2.441,150
%0.1
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk İlçe Başkanı Düztaş'tan saldırı açıklaması

Selçuk İlçe Başkanı Düztaş'tan saldırı açıklaması

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Halil Düztaş, partisinin ilçe belediye başkan adayına yapılan silahlı saldırının en derin noktalarına kadar araştırılacağına inandıklarını belirtti.  İlçe Başkanı Düztaş'tan saldırı açıklaması

  • Ege Postası
  • 20.03.2019 - 17:09

Düztaş, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi'nin dün gece 00.30 sıralarında evinin önünde silahlı saldırıya uğradığını kaydetti. 

Saldırganın emniyet güçlerine teslim olduğunu aktaran Düztaş, "Emniyet güçleri tarafından bu olayın en derin noktalarına kadar araştırılacağına, suçlunun ve varsa bağlantılarının adalete teslim edileceğine inancımız tamdır." ifadelerini kullandı. 

Düztaş, Osman Başterzi'nin çocukluk yıllarından bu yana Selçuk'un en sevilen insanlarından biri olduğunu vurguladı.

"Zamanlama yönünden manidar olduğunu düşündüğümüz bu saldırı yalnızca Osman Başterzi'ye değil, tüm Selçuk'a ve onun nezdinde tüm Türk demokrasisine yapılmıştır." ifadelerini kullanan Düztaş, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu konu, kamuoyuna yansıdığı gibi basit bir alacak-verecek olma meselesinin çok ötesindedir. Bu alçak saldırıyı yapan şer odakları bilmelidir ki demokrasiye sıkılan bu kurşun, bizleri yolumuzdan döndürmeyeceği gibi, kararlı davamızda bizleri daha da perçinlemiş, haklı yürüyüşümüzde tek ses, tek yürek olmamızı sağlamıştır. "

Halil Düztaş, Cumhur İttifakı'nı zafere taşımak için çalışmalarını durmadan sürdüreceklerine dikkati çekti.

Dün gece, Selçuk ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.  (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.