Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sandal ve Alper arasında Mavi-Beyaz çıkmazı! Karşı karşıya mı gelecekler'

Sandal ve Alper arasında Mavi-Beyaz çıkmazı! Karşı karşıya mı gelecekler'

Bayraklı’da yerel seçimlerde uyumlu bir şekilde çalışan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın delege seçimlerinde yollarının ayrılabileceği kulislerde konuşuluyor. Sandal ve Alper arasında Mavi-Beyaz çıkmazı!

  • Ege Postası
  • 09.11.2019 - 13:02

EGEPOSTASI- CHP olağan kongre süreci mahalle delege seçimleri devam ediyorken, ilçe ve il kongresi seçimlerinde başarılı olmak isteyen ekipler çalışmalarına devam ediyor.  Delege seçimlerinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yakın çalışama arkadaşı olan CHP İzmir İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun desteklediği Mavi liste ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın desteklediği Beyaz liste ilçelerde karşı karşıya gelirken, sonucu en fazla merak edilen ilçelerin başında Bayraklı geliyor.

ALPER-SANDAL KARŞI KARŞIYA MI GELECEK'

Bayraklı’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’a yakınlığı ile bilinen İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in Özkan’ın destek verdiği listeyei desteklemesi beklenirken, Rıfat Nalbantoğlu’na yakın olan Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın ne yapacağı ise merak konusu. Kulislerde, 23-24 Kasım tarihlerinde yapılacak delege seçimlerinde ikilinin görüş ayrılığı yaşabileceği ve karşı karşıya gelebilecekleri konuşuluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.