Dolar 32,2120
%0.03
Euro 35,0289
%0.06
Altın 2.509,750
%0.36
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sakatlar Derneği’nin borcunu Bayraklı Meclisi ödeyecek

Sakatlar Derneği’nin borcunu Bayraklı Meclisi ödeyecek

Bayraklı Belediye Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Konak Katlı Otopark altındaki dernek binalarından kira borçları nedeniyle tahliyesi istenen Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi’nin borcunun 20 bin lirasını cuma günü ödeyecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın, “Bir kampanya başlatalım. Derneğin Kira borcunu ödeyelim” önerisi CHP ve AKP grubundan kabul gördü. Borcun 10 bin lirasını CHP, 10 bin lirasını ise AKP’li meclis üyeleri ödeyecek.

  • Ege Postası
  • 01.12.2014 - 22:32
EGE POSTASI - Bayraklı Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ başkanlığında Osmangazi Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Mecliste konuşan AK Parti Meclis üyesi Fazlı Taşkıran, Büyükşehir Belediyesi’nin kira borçları nedeniyle tahliyesini istediği Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesinin yaptığı eylemlerden söz ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin ve CHP’lilerin engellilere sahip çıkmadığını iddia etti.

KARABAĞ: KOCAOĞLU'NU YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR
Başkan Karabağ’da konuyla ilgili Sosyal Hizmetler Müdürü Sakine Akyüz’ü görevlendirdiğini belirterek Taşkıran’a sert çıktı. Karabağ, “Büyükşehir Belediyemiz var Başkan Aziz Kocaoğlu bu konu üzerinden yıpratılmaya çalışılıyor. Bir kampanya başlatalım. Kira borçlarını ödeyelim. Sosyal Hizmetler müdürümüzü gönderdim, dernekle görüştü. En başta sen katkı koy. Açık arttırma yapalım. Kendi aramızda para toplayalım” diyerek öneride bulundu. Karabağ daha sonra sözü Sosyal Hizmetler Müdürü Sakine Akyüz’e verdi. Akyüz, konuyla ilgili meclise bilgi verdi. 

İLK ADIM ATILDI
Başkan Karabağ, “Bir kampanya başlatalım o zaman. Ben şahsım adına bin lira veriyorum” diyerek ilk adımı attı. Meclis üyeleri kira yardımının 10 bin TL CHP, 10 bin TL AKP grubunun vermesi üzerine karar verdi. Başkan Karabağ kira kriziyle ilgili “Sakatlar Derneğinin kira parasını Bayraklı Meclisi veriyor” diyerek son noktayı koydu.


DERNEK BAŞKANI MECLİSE GELECEK
Daha sonra Başkan Karabağ, Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi Başkanı Erdem Çerçioğlu ile telefonla konuştu. Karabağ, “Cuma günü meclisimiz var. Lütfen meclisimize katılın. Borcun 20 bin lira olduğu bildirildi. Bütün meclis üyeleri olarak kiranızı ödeyeceğiz. Bu sorun da çözülmüş oluyor. Eylem yapmayın. Gelip parayı alın. Bu iş de bitmiş oluyor. Aziz Bey de bu sorunu hallerde ancak herhalde bir kırgınlığı var” dedi.  
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.