Dolar 32,3584
%-0.38
Euro 34,8015
%-0.01
Altın 2.394,720
%-1.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahin’den Gökçek'e katalog göndermesi

Şahin’den Gökçek'e katalog göndermesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Narlıdere Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı Narlıdere’deki Yaşar Kemal Kültür Sanat Vadisi Rekreasyon Alanı’nın ‘Yeşile boyandı’ iddialarına bir yanıtta CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat’tan geldi.

  • Ege Postası
  • 20.10.2016 - 12:39

Sosyal ve görsel medya üzerinden Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ve AKP Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi’nin yaptığı karalamalara karşı CHP’li partililerle birlikte bir basın açıklaması düzenledi. Açıklamaya Narlıdere Belediye Başkan vekili Tibet Foçalı, Narlıdere CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, Narlıdere Belediye meclis üyeleri, Partililer ve Narlıdereliler katıldı.

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat yaptığı açıklamada son günlerde Narlıdere Belediyesine, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na, CHP’li belediyelere yandaş medya tarafından bir linç kampanyası düzenlendiğini ifade ederek bilmeden, bilgi sahibi olmadan yapılan yüz karası açıklamaları şiddetle kınadıklarını söyledi. Fırat “ 4 Kasım 2016 tarihinde açılacak Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi ile ilgili acımasızca medya terörü yapılarak bunun belediyemiz, belediye yöneticilerimiz ve partililerimiz karalanmaya çalışılmıştır. Bu girişim AKP’nin her zaman başvurduğu bir yöntemdir. Yaşar Kemal Kültür Sanat Vadisinde ‘boyandı’ diyerek düzenlenen bu linç kampanyasının aslı tüm dünyada uygulanan ve hatta Türkiye’de AKP’li belediyelerinde yoğun bir şekilde kullandığı Hydroseeding denilen suyla uygulanan bir tohumlama, bir ekim sistemidir. Ben buradan Melih Gökçek’e seslenmek istiyorum. Senin dilin o kadar uzamış ki, Ankara yollarında, kavşaklarda, geçit altlarında yüzen araçları işine gelmediği için görmüyorsun, Ankara’dan buraya dil uzatmak senin haddin değil. Senin anladığın tek yeşil, yeşil sermaye ve dolar yeşilidir. Ankara’yı nasıl parsel parsel sattığını, nasıl yolsuzluklar yaptığını gösteren bir katalog gönderelim de sen hangi sayfasından yargılanmak istiyorsan oradan yargılan” dedi. Açıklamadan sonra vadi alanı gezilerek yapılan tohumlama çalışmaları yerinde incelenerek teknik detaylı bilgiler uzmanlar tarafından CHP’lilere aktarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.