Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Postacılar yürüyüş yarışmasında ter döktü

Postacılar yürüyüş yarışmasında ter döktü

42. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'na katılmak isteyen postacılar, dereceye girmek için İzmir'de ter döktü. Yarış sonunda bayanlarda Rabia Çalışkan, erkeklerde Barış Çankır birinci oldu.Yarışmada Türkiye'yi...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 13:02
42. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'na katılmak isteyen postacılar, dereceye girmek için İzmir'de ter döktü. Yarış sonunda bayanlarda Rabia Çalışkan, erkeklerde Barış Çankır birinci oldu.

Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek sporcuları belirlemek amacıyla Atatürk Stadı Seha Aksoy Atletizm Pisti'nde bölge seçmeleri yapıldı. Bayanlar ve erkekler kategorilerindeki yürüyüş yarışmasına 11 kadın ve 19 erkek PTT çalışanı katıldı. Yarışmayı her yıl düzenlediklerini belirten PTT İzmir Başmüdürü Selahattin Ekinci, "Buradan seçilenler, milli takımımıza katılacak. Performansları güzel, iyi derecelerle yürüdüler. İnşallah milli takıma da seçilirlerse bölgemizi temsil edecekler." dedi.

Kadınlar 5 bin, erkekler ise 10 bin metrede dereceye girebilmek için ter döktü. Bazı yarışmacılar, yorgunluk sebebiyle çok zorluk çekti. Erkeklerde İzmir'den Çankır, kadınlarda Manisa'dan Çalışkan birinciliği elde etti. Bayanlarda Nagihan Andaç ikinci ve Ayşenur Duman üçüncü, erkeklerde Muzaffer Uysal ikinci ve Ramazan Tekeli üçüncü oldu. Dereceye giren postacılar, Ankara'da kampa alınacak. Bunlar arasından seçilenler de 42. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.