Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Burda filenin yabancıları Büyükşehir'de kaldı

Burda filenin yabancıları Büyükşehir'de kaldı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’nın yabancı oyuncuları Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui, tekrar sözleşme imzalayarak, Bursa’da kaldı.    Geçtiğimiz yıl ikinci ligde sergilediği başarılı...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 12:39
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’nın yabancı oyuncuları Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui, tekrar sözleşme imzalayarak, Bursa’da kaldı.

    Geçtiğimiz yıl ikinci ligde sergilediği başarılı performansın ardından bu yıl Acıbadem Bayanlar Voleybol birinci liginde başarılı bir sezon geçiren ve Avrupa Bayanlar CEV Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan iki takımdan biri olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü A Bayan Voleybol Takımı, iç transferde imzaları atmaya başladı. Voleybol Takımı’nın yabancı oyuncuları Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui ile anlaşmaya varan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, başarılı iki oyuncu ile yeniden sözleşme imzaladı. Tenis Kafe’de düzenlenen ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın’ın da katıldığı törende Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui bir yıllık sözleşmeye imza attı.

    Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligindeki diğer kulüplerin de transfer listesinde olan Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui, Bursa’yı çok sevdiklerini, Büyükşehir Belediyespor forması ile Avrupa’da ve ligde önemli başarılara imza atmak istediklerini söyledi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da hem ligde hem Avrupa’da başarılı sonuçlar almak istediklerini belirtti. İyi bir ekip kurmak istediklerini diye getiren Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ise, atılan imzaların takım için hayırlı olmasını diledi.
    Voleybol Baş Antrenörü Emin İmen de “Böyle iki değerli oyuncuyu takımıza kazandırdıkları için yönetim kadrosuna teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.