Dolar 32,2594
%0.01
Euro 34,7024
%-0.02
Altın 2.402,160
%0.08
Bist-100 10.260,00
%-0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis eşinden cenazede yürek yakan ağıt

Polis eşinden cenazede yürek yakan ağıt

Bitlis’in Tatvan İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden polis memuru Eymen Tunç’un cenazesi, memleketi İzmir’e getirildi. Polis memuru buradaki törenin ardından da toprağa verildi. Tören sırasında tabuta kapanan eşi Nurgül Tunç, "Bizim ne işimiz var burad? Sen daha çocuğuna doyamadın" diyerek gözyaşı döktü.

  • Ege Postası
  • 10.04.2014 - 09:26
Tatvan’da iki gün önce dünyaya gelen bebeğini ve eşini tedavileri için, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi’ne bıraktıktan sonra görev yerine dönen polis memuru 31 yaşındaki Eymen Tunç, trafik kazasında hayatını kaybetti. Aydın’da görev yaptıktan sonra bir yıl önce tayini çıkan Tunç’un cenazesi, görev yaptığı Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu'ndaki törenin ardından uçakla, İzmir’e gönderildi. 

ÇOCUKLUĞUNU YAŞADIĞI SOKAKLARDAN SON KEZ GEÇTİ
İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda meslektaşları ve ailesi tarafından alınan Eymen Tunç’un cenazesi, daha sonra çocukluğunun geçtiği Buca ilçesine götürüldü. Burada evlerinin önünden son kez geçirilen Eymen Tunç’un cenazesi, daha sonra Baha Yörük Cami’ne götürüldü. 

Camideki törene katılan anne Nahide Tunç, güçlükle ayakta durabildi. Yakınlarının yardımıyla tabutun yanına gelen anne Tunç, "Oğlum ne güzel ismin vardı" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Tunç’la birlikte yeni doğum yapmasına rağmen eşi Nurgül Tunç’da İzmir’e geldi. Eşinin tabutuna kapanan Nurgül Tunç, "Eymen bizim ne işimiz var burada. Biz hastanede olacaktık şimdi. Sen daha çocuğuna doyamadın" diyerek gözyaşı döktü. Eymen Tunç’un cenazesi ikindi vakti kılınan namazın ardından Buca Gökdere Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Bu arada polis memurunun eşi Nurgül Tunç’un ise cenaze işlemlerinin ardından tekrar Van’a gideceği, bebeğinin sağlık durumunun düzelmesiyle de İzmir’e döneceği öğrenildi.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.