Dolar 32,2214
%0.06
Euro 35,0226
%0.04
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz kenarında intihar etti

Deniz kenarında intihar etti

İZMİR'in Alsancak Semti'nde, 20 yaşındaki Serhabun Sü, girdiği bunalım sonucu deniz kıyısında tabancayla göğsüne ateş etti ve sonra denize düştü. Deniz polisi, tarafından çıkarılan Sü'nün öldüğünü belirledi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2014 - 09:23
İzmir'in Alsancak Semti'nde, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 20 yaşındaki Serhabun Sü, deniz kıyısında tabancayla göğsüne ateş ederek suya düştü. Deniz polisi tarafından sudan çıkarılan Sü’nün hayatını kaybetiği belirlendi. Liseyi dışardan okuduğu öğrenilen gencin yakınları, babasıyla tartıştığı iddialarının doğru olmadığını, son bir haftadır da çok mutlu olduğunu belirtti.

Olay, Alsancak kordon boyu, Alsancak Limanı yanında dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Deniz kenarında silah sesi duyan ve bir kişinin denize düştüğünü gören çevredekiler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen deniz polisi, sudaki genci, kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, göğsünde kurşun yarası bulunan gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan araştırmada, ölen gencin Serhabun Sü olduğunu belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan polis, tabancanın bulunması için balık adam çağırdı. Balık adamların yaptığı aramada Sü'ün kendisini vurduğu tabancaya bulunup denizden çıkarıldı.

Alsancak Semti'nde babasıyla market işleten ve işyerini babasına bıraktıktan sonra gezintiye çıkan gencin, liseyi açıktan okuduğunu dile getiren yakınları, son bir haftadır çok mutlu göründüğünü ve kimseyle sorun yaşamadığını söyledi. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’nda yapılan otopsinin ardından Serhabun Sü’nün cenazesi, toprağa verilmek üzere yakınları tarafından alınıp, memleketi Mardin’e götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.