Dolar 32,2556
%0.05
Euro 34,7611
%-0.03
Altın 2.410,490
%0.05
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınarbaşı’nda ‘ortak akıl’ buluşması

Pınarbaşı’nda ‘ortak akıl’ buluşması

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, göreve geldiği günden bu yana ilke edindiği ortak akıl ilkesi çerçevesinde gününün önemli bir bölümünü vatandaşlarla birlikte geçiriyor. Mahalle gezilerinde esnaf ve vatandaşla sohbet ederek yapılacak hizmetleri istek ve taleplere göre planlayan Atila, son olarak Pınarbaşı’nda incelemelerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 11.03.2015 - 10:55
Daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Pınarbaşı’nda pek çok altyapı düzenlemesini tamamlayan Bornova Belediyesi, talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, proje ve hizmetleri mahalle gezilerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların istekleri doğrultusunda belirliyor. Her fırsatta esnaf ve vatandaşı yaşadıkları bölgelerde ziyaret ederek öneri ve isteklerini dinleyen Atila Pınarbaşı’nda da benzer bir çalışma yaptı. Başkan Atila; 5. Sanayi Sitesi Başkanı Turgay Avcı, Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekai Altaş, Gürpınar Mahallesi Muhtarı Osman Özdemir ve Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Arif Doğru’yu makamlarında ziyaret etti.
 
‘Bornova Bizim Evimiz’ anlayışıyla ilçenin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için çalıştıklarını ifade eden Atila, hizmet planlamasını yaparken ‘ortak akıl’ ilkesiyle hareket edip pek çok konuda bütün tarafların fikirlerini aldıklarını belirterek, “Mahalle gezilerimizde esnafımız ve vatandaşımızla birebir görüşme, sohbet etme imkanı buluyoruz. Bugüne kadar bu anlayışla ‘ben yaptım oldu’ yerine vatandaşın istediklerin yapma gayretinde olduk. Bundan sonra da aynı şekilde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Büyükşehirle uyumlu çalışma
 
Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi’nin işbirliğinde tüm ilçede olduğu gibi Pınarbaşı’nda da önemli çalışmalar yapıldı. Bölgenin en işlek caddesi olan Pınar Caddesi’nde kanalizasyon hatları, su boruları ve kaldırımlar yenilendi. Tratuvar ve bördür taşları döşendi. Elektrik, internet, telefon hatları yeraltına alındı. 1 kilometre uzunluğundaki Pınar Caddesi modern bir görünüme kavuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.