Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Örs: İzmir uluslararası moda merkezi olacak

Örs: İzmir uluslararası moda merkezi olacak

Türkiye’nin alanında tek ihtisas fuarı olan 7. IF WEDDING FASHION İZMİR 2013’ün hazırlıkları devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında oluşturulan Danışma Kurulu’nun toplantısı İZFAŞ’ta yapıldı. Toplantıya düzenleyici kuruluşların yöneticileri ile sektör temsilcileri katıldı.

  • Ege Postası
  • 22.09.2012 - 09:53
 İZMİR -13 - 16 Şubat 2013 tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda 7. kez düzenlenecek olan IF WEDDING FASHION İZMİR - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na ilişkin tahsis ve hazırlık çalışmaları devam ediyor. 


Gelinlik, damatlık ve abiye hazır giyim sektörünün kalbinin attığı şehir İzmir’de gerçekleşen fuara, bu yıl daha önce hiç katılım yapmamış olan 139 firma başvuruda bulundu. 1-2-3 ve 4 nolu hollerde düzenlenecek fuarda, başvuru yapan firmaların katılım talepleri değerlendirilmeye alındı. Bu yıl hedef ülkeler olarak belirlenen Rusya, İtalya, Afrika, Polonya, Nijerya, Fransa, Belçika ve Avrupa Ülkeleri’nden alım heyetlerinin gelmesi için saha çalışmaları başlatıldı.

Genç tasarımcıları sektöre kazandırmak için “Gelinlik Tasarım Yarışması” bu yıl da devam ediyor. Gelinlik Tasarım Yarışması için seçici kurul oluşturuldu. 

2012 yılında düzenlenen fuara 188 firma katılmış; 26 bin 600 metrekare alan üzerinde gerçekleşen IF WEDDİNG FASHION İZMİR’i  14 bin 955 kişi ziyaret etmişti. 

IF WEDDING FASHION İZMİR’i Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İZFAŞ düzenliyor. Türk tekstil sektörünün lideri IF Konseyi ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Sanayicileri Derneği, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ile Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği destekliyor. 

“İZMİR, GELİNLİKTE ULUSLAR ARASI BİR MARKA”

Danışma Kurulu’nda konuşan İZFAŞ Genel Müdürü V. Mehmet Şakir Örs, If Wedding Fashion – Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarımızı çok önemsiyor ve ona büyük değer veriyoruz. Fuarımızın gelişimine koşut olarak, İzmir, özellikle gelinlik sektöründe uluslar arası bir marka oldu. Bu başarıdan güç alarak, İzmir’i modanın kalbinin attığı, uluslar arası bir moda merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.