Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oran'dan Pensilvanya isyanı

Oran'dan Pensilvanya isyanı

CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’yi “Pensilvanya Partisi” olarak nitelediği konuşmasını sert sözlerle eleştirdi. Oran, “Dün FETÖ’ye ne istediyse verenler, hain çetenin Türk Ordusu’na kurduğu komplonun savcısı olanlar, yansıtma psikolojisiyle bugün CHP’yi Pensilvanya ile aynı fotoğrafın içine koymaya çalışmaktadır” dedi 'CHP'nin yol haritası...'

  • Ege Postası
  • 04.11.2017 - 10:36

EGEPOSTASI - CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’da katıldığı AK Parti İl Danışma Meclisi'nde CHP’ye ‘Siyasi Kadavra’ yakıştırması yaparak ‘Pensilvanya Partisi’ demesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşundan bu yana Kuvayi Milliye ruhundan, Kemalist devrimlerden ödün vermeden halk için çalıştığını belirten Ekrem Oran; “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisidir, kuruluşundan bugüne kadar da Kemalist devrimlerin, uygulayıcısı, savunucusu ve  takipçisi olmuştur” dedi.

"AYNI FOTOĞRAFA KOYMAYA ÇALIŞIYORLAR

FETÖ/PDY ile ilgili yakıştırmayı değerlendiren Oran “Düne kadar paralel yapılarla aynı menzile yürüyenler, haklarında ‘İrticai faaliyetlerin odağı’ olduğuna dair yargı kararı olanlar, bugün 2019 hesaplarıyla CHP’yi karalamak için akıl dışı iddialar üretmektedir. Dün FETÖ’ye ne istediyse verenler, hain çetenin Türk Ordusu’na kurduğu komplonun savcısı olanlar, yansıtma psikolojisiyle bugün CHP’yi Pensilvanya ile aynı fotoğrafın içine koymaya çalışmaktadır. Bu ülkenin kurucusuna, ebedi önderine ‘iki ayyaş’ diyenler bugün Atatürk’ün partisine dil uzatıyor. Herkes bilmelidir ki; Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçmişinde, bugününde ve yarınında hiçbir şer odağının gölgesi dahi olmamıştır. Olmayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi, tarihin hiç bir döneminde hiçbir illegal yapıyla beraber yürümemiştir. Asla yürümeyecektir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin hedefi Çağdaş, Demokratik, Laik, Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti, yol haritası da yalnız ve daima Atatürk devrimleridir”  açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.