Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'İzmir'de kimseyi görevlendirmedim'

'İzmir'de kimseyi görevlendirmedim'

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İYİ Parti İzmir teşkilatlanmasının hızla devam ettiğini belirterek süreçte kendisine görev verildiğini söyleyenlerin ortaya çıkabileceğini söyledi. Partilileri uyaran Ulu Pınar “İzmir İl Başkanı olarak hiç kimseye görev vermediğimi özellikle belirtmek istiyorum” dedi Ulupınar'dan sosyal medya uyarısı

  • Ege Postası
  • 04.11.2017 - 10:13

EGEPOSTASI - Meral Akşener’in öncülüğünde 25 Ekim günü kuruluşu açıklanan İYİ Parti şehir teşkilatlanmalarına hız verdi. İYİ Parti İzmir il başkanlığına getirildiği geçtiğimiz günlerde açıklanan Yıldırım Ulupınar partinin İzmir il başkanlık binası arayışlarının yanı sıra teşkilatlanmasıyla ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. Teşkilatlanma çalışmalarının yalnızca Ulupınar tarafından gerçekleştirildiği belirtilirken, özellikle sosyal medya üzerinden kendini parti görevlisi olarak tanıtan kişiler olduğu iddiaları gündeme geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmir’de kimseyi teşkilatlanma ile ilgili görevlendirmediğini duyurdu. Yaptığı yazılı açıklamada İzmir’de partiyi destekleyenleri uyaran Ulupınar “Türk siyasetine yeni bir soluk getiren İYİ Parti’nin İzmir’deki teşkilatlanmasıyla ilgili hazırlıkları haklı olarak merak ediyorsunuz. Kamuoyundaki beklentinin ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Gerek il teşkilatı gerekse ilçelerdeki teşkilatlarımız için gerekli hazırlıklar büyük bir titizlikle son sürat devam etmektedir” dedi.

“İNANMAYIN”

İzmir’de iyi için değil en iyisi için çalıştıklarını dile getiren Ulupınar, “İzmir’de sadece iyi değil en İYİ’si için ince eleyip sık dokuduğumuzu  özellikle vurgulamam gerekiyor... Sevgili İzmirliler'e bir konuda hatırlatmada bulunmak istiyorum. Bu süreçte özellikle sosyal medyada İYİ Parti İzmir il Başkanlığı’ndan kendisine görev verildiğini söyleyenler olabilir. Lütfen bu türden söylemde bulunanlara inanmayın. İzmir İl Başkanı olarak hiç kimseye görev vermediğimi özellikle belirtmek istiyorum” diye konuştu.

"SORULARI YANITLAYACAĞIM"

İzmir il binası ve ilçe teşkilatlarıyla ilgili açıklamayı kısa süre içinde yapacağını söyleyen Ulupınar “İl binamız, il ve ilçe teşkilatlarımızla ilgili gerekli açıklamaları çok kısa bir zaman içinde yaparak sevgili İzmirliler’in merak ettiği tüm sorulara yanıt vereceğimin bilinmesini istiyorum. Sayın Meral Akşener liderliğindeki iktidar yolculuğumuz başlamıştır. İzmir İYİ olacak. Türkiye İYİ olacak” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.