Dolar 32,3618
%-0.37
Euro 34,7735
%-0.09
Altın 2.400,920
%-0.9
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oksijen taşıyan TIR devrildi Aydın İzmir otobanı kapandı

Oksijen taşıyan TIR devrildi Aydın İzmir otobanı kapandı

AYDIN'da önündeki otomobile çarpmamak için manevra yapmak isterken dorsesi devrilen oksijen tüpü yüklü TIR'ın şoförü yaralandı. Tüplerin patlama olasılığına karşı yol, kazanın olduğu bölgede bir süre çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

  • Ege Postası
  • 16.12.2015 - 15:52
Aydın'dan İzmir yönüne gitmek için otoyola giren Adnan Coşan yönetimindeki 20 AEE 51 palakalı TIR, bugün saat 11.30 sıralarında bağlantı yolunda ilerlerken, ididaya göre sürücü önündeki Bahattin Beşparmak yönetimindeki 09 ABD 93 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Bu sırada kontrolden çıkan TIR'ın oksijen tüpü yüklü 34 TP 9833 plakalı dorsesi devrildi.



Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen polis, itfaiye ve 112 ekipleri, TIR şoförü Coşan'ı şoför mahalinden çıkardı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Coşan, ayakta tedavi edildi. 



Bu sırada dorsedeki tüpler gaz kaçırmaya başladı. Bölgeye ilgili firmanın teknik ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri güvenlik tedbiri alırken olası bir patlama ve yangın ihtimali nedeniyle de yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Tır sürücüsü Adnan Coşan ve kamyonet sürücüsü Bahattin Beşharman kazayı yara almadan atlatırken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



112 Acil servis ekiplerinin de olay yerinde hazır bekletildiği kazada olası bir patlama ihtimaline karşı yol tamamen trafiğe kapatıldı. Tüplerdeki gaz da görevliler tarafından boşaltıldı. Gazın boşaltılması esnasında çevreye ciddi bir gürültü ve gaz kokusu yayılırken, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.