Dolar 32,4246
%0.2
Euro 34,8147
%0.07
Altın 2.399,950
%0.13
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te öğrenci yurdu için yer tahsisi yapıldı

Ödemiş'te öğrenci yurdu için yer tahsisi yapıldı

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki son belediye meclisi toplantısında 3 Eylül Mahallesi'ndeki belediyeye ait arazinin kız ve erkek öğrenci yurdu yapılmak üzere Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na tahsisine oy birliği ile karar verildi.

  • Ege Postası
  • 05.03.2019 - 11:57

Ödemiş Belediye Meclisi, 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde, son meclis toplantısını dün (Pazartesi) yaptı. Duygu dolu anların yaşandığı toplantıda ilk olarak 3 Eylül Mahallesi'nde kız ve erkek öğrenci yurdu için yer tahsisi konusu görüşüldü. 

Öğrenci yurdu yapımı için 3 Eylül Mahallesi'ndeki 6 bin 301 metrekarelik arazinin Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na tahsisine AK Parti, CHP ve MHP'li meclis üyelerin oy birliğiyle karar verildi. Toplantıya başkanlık eden Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, "İlçemizde öğrenci yurdu ihtiyacını karşılamak üzere arazimizi 25 yıl içerisinde bina yapılması şartıyla Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na tahsis ettik" dedi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde AK Partili, CHP'li ve MHP'li üyeler, 5 yılı değerlendirip meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Toplantı hatıra fotoğrafının çekimi ile son buldu. Daha sonra Başkan Badem, belediye meclisi üyelerine Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoranı'nda veda yemeği verdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.