Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te nöbet 'demokrasi bayramı'na döndü

Ödemiş'te nöbet 'demokrasi bayramı'na döndü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, darbe girişiminin ardından Saraçoğlu Stadyumu önünde başlayan 'Demokrasi Nöbeti' geniş katılımla sürüyor.

  • Ege Postası
  • 28.07.2016 - 11:41

Her gece ayrı bir etkinliğin düzenlendiği Demokrasi Nöbeti'nde, şehitler için saygı duruşunda bulunulup, hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Mehteran Takımı ile Ödemiş İnönü İlkokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri geceye renk katıyor. Efelerin sunduğu gösteriyle devam eden Demokrasi Nöbeti'nde havaifişekler atıldı. Alanı dolduran kalabalık ellerinde Türk bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldu.

AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, darbe girişimi gecesi Saraçoğlu Caddesi'ne yürüyen konvoya balkondan alkış tutarak karşılık veren 70 yaşındaki Necmiye Akbulut ile aynı gece AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'na gelerek kayıt yaptıran Halit Şahasoy'a çiçek verip, teşekkür etti.

Daha sonra kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Mahmlut Badem, Demokrasi Nöbeti'ne ilgiden duyduğu mennuniyeti dile getirip, "Artık bu etkinlik demokrasi nöbetinden çıkmış demokrasi bayramına dönüşmüştür" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.