Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Livapak yatırımla büyüyecek

Livapak yatırımla büyüyecek

Kurulduğu 1995 yılından bu yana ambalaj sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Livapak Deluxe Packaging yatırımla büyüyor.

  • Ege Postası
  • 28.07.2016 - 10:00

Günaydın Group kuruluşu olarak ambalaj sektöründe, İzmir Ege Serbest Bölgesi'nde kurulu 6 bin 5 yüz metrekarelik üretim tesisinde 160 çalışanıyla hizmet veren Livapak Deluxe Packaging, yıl sonuna kadar üretim alanı ve makine kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

TÜM SEKTÖRLERE AMBALAJ TEMİNİ

Kağıttan, çantaya kadar tüm üretim aşamalarını yüksek teknolojili makine parkuru ile dışarıdan bağımsız tamamen kendi içinde gerçekleştiren Livapak Deluxe Packaging, yurtiçi ve yurtdışında otomotiv, tekstil, kozmetik, mücevher, ayakkabı, sağlık, otelcilik, teknoloji ürünleri, fuarcılık ve gıda sektörlerine yılda yaklaşık 8 milyon adet lüks kağıt çanta ve kutu üretiyor. Ayrıca yeni yatırımlar ile oluklu mukavva kutu üretimine de başlayan Livapak Deluxe Packaging, bölgesinin en geniş kapsamlı ambalaj üreticisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

MÜŞTERİ ODAKLI A KALİTE ÜRÜN

Alanında çok az firmada bulunan renk laboratuarıyla çözüm ortaklığı sunduğu paydaşlarına ofset baskıda yüksek renk ve baskı kalitesi sunan Livapak Deluxe Packaging, hızlı temin süresi ve yerleşik kalite kontrol birimi ile de müşteri odaklı A sınıf ürün, tedarik ve hizmet sağlıyor.       Sürekli kendini geliştiren ve müşteri portföyüyle büyüyen Livapak Deluxe Packaging, öncelikli olarak, yurtiçi ve bölgesinde daha çok müşteriye hitap edebilmeyi amaçlıyor. Bu amaçla üretim alanını genişleten ve yeni makine yatırımıyla üretim kapasitesini artıran Livapak Deluxe Packaging, bölgesinde ambalaj konusunda en önemli marka olmayı hedefliyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.