Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş Dolaylar'da 'pire' salgını

Ödemiş Dolaylar'da 'pire' salgını

İZMİR'in Ödemiş İlçesi Dolaylar Mahallesi'nde bir süredir devam eden pire şikayeti üzerine Ödemiş Belediyesi ekipleri mahalleyi ilaçlayacak.

  • Ege Postası
  • 06.07.2015 - 16:40
Ödemiş Belediyesi ekipleri yarın (Salı) saat 11.00'de Dolaylar Mahallesi'nde ilaçlama yapacak. Dolaylar Mahallesi sakinlerinden köydeki pire salgını ile ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını dile getiren AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediye ekipleri ve Ödemiş Sağlık Grup Başkanlığı ekiplerinin köyde gerekli incelemeyi yaptığını söyleyerek mahalle genelinde bir çalışma başlattıklarını açıkladı.


Sorunun ilçenin diğer mahallerinde görülmediğinin altını çizen Başkan Badem, "Yarın 11.00 -18.00 saatleri arasında köyde ciddi bir ilaçlama yapacağız. İnşallah bu mağduriyetin önüne geçeceğiz. Belli mahallelerde belli zararlılarla mücadele konusunda talepler var. Özellikle sivri sineğin çoğaldığı bugünlerde, 4 ayrı aracımızla çalışıyoruz. Bu mücadele Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda. Ama vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmemesi için 99 mahallede ve Ödemiş'in merkezinde bu görevi biz üstlendik" dedi.

Dolaylar Mahallesi Muhtarı Fatih Kocamaner ise pirelerle ilgili sorunun bir süre önce ortaya çıktığını ve kendilerince çözüm getiremediklerini dile getirdi. Kocamaner, "Dışarı çıkar çıkmaz pirelerin hücumuna uğruyoruz. Bazı köylülerin vücuduna yapıştı. Mahalle halkımız bu yüzden evlerinden çıkamaz oldu" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.