Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nihat Hatipoğlu Menderes'e geliyor

Nihat Hatipoğlu Menderes'e geliyor

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek Kutlu Doğum Programı kapsamında İlahiyatçı Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu İzmirlilerle buluşacak.

  • Ege Postası
  • 21.04.2015 - 09:34
İZMİR - Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında Menderes Belediyesi’nin, Menderesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile düzenleyeceği Kutlu Doğum Programı, 24 Nisan Cuma günü Menderes 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşecek. Kutlama programında mehteran gösterisi, yemek ikramları, Kuran-ıı Kerim okunması, ilahi dinletileri ve sohbet etkinliği gerçekleşecek.

Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru

Program,  saat 16.30’da Menderes Belediyesi önünden Menderes 19 Mayıs Stadyumu’na kortej yürüyüşüyle başlayacak. Yürüyüşün ardından Kuran-ı Kerin okunacak.  Sedat Uçan ile Tasavvuf Musikisi İlahi Dinletisi ile devam edecek program kapsamında semazen gösterileri gerçekleşecek.  İlahiyatçı Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu’nun “ Dosta Doğru “ adlı sohbet etkinliği ile sona erecek etkinlik kapsamında Menderes’te yetiştirilen 14 bin kırmızı gül de vatandaşlara dağıtılacak.


Ücretsiz servisler, yemek ikramı

Menderes Belediyesi tarafından etkinlik günü Özdere Meydanı ve Gümüldür Meydanı’ndan saat 15.30’da ücretsiz servisler kaldırılacak. Etkinlikte vatandaşlara kavurma ve pilav ikram edilecek.

Tüm halkımızı bekliyoruz

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, etkinliğe bütün İzmirli vatandaşları beklediklerini belirterek, “ Peygamber efendimizin hayatı bizim rehberimiz olmalıdır. Onun hayatında kavga yok, ayrım yok, birlik var beraberlik var. Biz de bu anlayış içinde hareket ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Peygamber efendimizin kutlu doğumunu birlikte idrak etmek amacıyla Menderesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile programımızı düzenliyoruz. Etkinliğimize bütün vatandaşlarımız davetlidir ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.