Dolar 32,5419
%0.32
Euro 34,8477
%0.31
Altın 2.446,810
%0.33
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'den Barış güvercinleri havalandı

Narlıdere'den Barış güvercinleri havalandı

Narlıdere Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış gününde İlkay Akkaya ile barış türküleri söyledi. Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında düzenlenen İlkay Akkaya konserine Narlıdereliler yoğun ilgi gösterdi.

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 11:55
İZMİR- Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı ‘1 Eylül Dünya Barış Günü'nde İlkay Akkaya’nın seslendirdiği türküler ile unutulmaz saatler yaşadı. Konsere Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, Belediye Meclis üyeleri ve Narlıdereliler katıldı. 



‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’
Demokrasi meydanını dolduran kalabalık 'Her yer Taksim, Her yer Direniş' ve ‘Tek Yol Barış’ sloganları attı. Yaklaşık 3 saat süren konserin sonunda Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP izmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve İlkay Akkaya ile birlikte tüm dünyaya mesaj vermek için barış güvercinleri uçurdular. Konserin sonunda bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Barışın Taksim’den başlayarak ülkemize, komşularımıza ve tüm Dünya’ya yayılmasını istediklerini belirtti. Batur “ Narlıdere tüm Dünyaya 1 Eylül Dünya barış günü mesajı olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ sözünü tek bir yürek olarak haykırıyor. Barışa, Demokrasiye ve Adalete ne kadar düşkün olduklarını meydanlarda gösteriyorlar, sizlerle gurur duyuyorum. Dünya Barış gününüz kutlu olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.