Dolar 32,2567
%-0.07
Euro 34,8432
%0.05
Altın 2.430,230
%0.22
Bist-100 10.084,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kardeş Türküler barış için söyledi

Kardeş Türküler barış için söyledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından '1 Eylül Dünya Barış Günü' kapsamında düzenlenen konserde Kardeş Türküler sahne aldı.

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 09:20
İZMİR- Gündoğdu Meydanı'nda '1 Eylül Dünya Barış Günü' nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından konser düzenlendi. Kardeş Türküler sahne alırken, İzmirliler Kordan'da oluşturulan alanda çimlere otururak konseri dinledi. Konseri dinleyenler sık sık 'Her yer Taksim, Her yer Direniş' sloganları attı. Konserde seslendirilen Türkçe, Kürtçe ve Arapça türkülere İzmirliler de eşlik etti. Kardeş Türküler, 2 saat sahnede kalırken, İzmirli'lere unutulmaz dakikalar yaşattı. 


KOCAOĞLU DA KONSERDEYDİ

Gündoğdu Meydanı’ndaki konseri izleyen ve grup üyeleriyle birlikte barış güvercini uçuran Başkan Kocaoğlu, savaşsız bir dünya diledi. Başkan Aziz Kocaoğlu, “Bölgemizde ve yakın çevremizde savaş var, terör var, gözyaşı var. Türkiye’de barışı 76 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hep birlikte kuracaktır” dedi. Kardeş Türküler grup üyeleri de Başkan Aziz Kocaoğlu’nun “barış” çağrısına katılarak “Türkiye’deki bütün dilleri çok kültürlü sahiplendiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Memleketimiz sahnemiz gibi olsa bir şey kalmayacak” diye konuştu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.