Dolar 32,3644
%-0.36
Euro 34,6869
%-0.34
Altın 2.395,610
%-1.12
Bist-100 10.174,00
%1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de yılın annesi Şahizer Kızıl seçildi

Narlıdere'de yılın annesi Şahizer Kızıl seçildi

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki 2. İnönü Mahallesinde yaşayan beş çocuk annesi Şahizer Kızıl, Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi öncülüğünde Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcisi kadınların oluşturduğu seçici kurul tarafından yılın annesi seçildi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2018 - 15:27

Anneler Günü dolayısıyla Narlıdere Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen 'Yılın Annesi' etkinliğine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da katıldı.

Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi öncülüğünde kadınların oluşturduğu seçici kurul tarafından yılın annesi seçilen Şahizer Kızıl için 2. İnönü Mahallesi'nde evinde düzenlenen törende konuşan Başkan Batur, "Bence her anne yılın annesi. Annelerimizin bizlerin üzerindeki emeği çok büyüktür. Tabii bir de Şahizer Hanım gibi anneler var. Şahizer Hanım yılmadan, bıkmadan, usanmadan tüm olumsuz şartlara rağmen çocukları için mücadele etmiştir. 24 yaşındaki engelli kızı ile birlikte 23, 18, 15 ve 9 yaşlarındaki çocuklarının eğitimi ve bakımı ile ilgili gösterdiği olağanüstü çaba ve özveriden dolayı kurulun yılın annesi seçtiği Şahizer Kızıl, tüm bu zorlu sürecin üzerine eşinin mide kanseri nedeniyle malulen emekli olması ile birlikte daha da zorlu günler geçirmiş, fakat yılmamıştır. İçinde bulunduğu yoksulluk ve yokluğa aldırmadan çocuklarına en iyisi vermeye çalışan ve üniversite, lisede ilkokulda okuyan çocuklarının aldığı başarıları destekleyerek daha iyi bir hayata sahip olmaları için tüm fedakârlıklarda bulunmuştur. Bu fedakâr anneyi biz de Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezimizin oluşturduğu komisyon ile birlikte yılın annesi olarak seçtik. Şahezer hanım gerek çocukları için gerek eşinin hastalığı sırasında gösterdiği özveri ile yılın annesi olarak seçilmeyi fazlasıyla hakketmiştir. Şahizer Kızıl'ı bir kez daha yılın annesi seçilmesinden dolayı tebrik ediyor, tüm annelerin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.