Dolar 32,5172
%0.43
Euro 34,7405
%0.44
Altın 2.398,990
%0.79
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mustafa Ceceli Ödemiş'i salladı

Mustafa Ceceli Ödemiş'i salladı

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Mustafa Ceceli konseri düzenlendi. Saraçoğlu Stadyumunu dolduran binlerce kişi coşkulu bir şekilde eğlendi.

  • Ege Postası
  • 21.10.2016 - 13:11

Ödemiş Belediyesi'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin 93'üncü yıldönümü ve 12'inci Park Bahçe Bitkileri Fuarı'nın açılışı nedeniyle Ödemiş Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlediği etkinlikte Mustafa Ceceli sahneye çıktı. Yüzlerce kişinin konser başlamadan doldurduğu statta, Ceceli'nin şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşandı. Sanatçıya eşlik edip şarkılarını söyleyen gençler, tempo tutarak stadyumu inletti. Gecenin karanlığında telefonlarının ışıklarıyla stadyumu aydınlatan Ceceli hayranları, konser boyunca genç sanatçıyı alkışladı. Mustafa Ceceli yalnızca şarkı söylemekle kalmayıp davul, batari ve gitar çalarak konsere renk kattı.

BAŞKAN TORUNUYLA SAHNEYE ÇIKTI 

AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem 6 yaşındaki torunu Nil Gurasi'yi de yanına alarak sahneye çıktı. Mustafa Ceceli'ye teşekkür eden Başkan Badem, sanatçıya minyatür efe heykeli, üzerinde 35 numara yazan kırmızı lacivert Ödemişspor forması ve Ceceli'nin eşinin ismi yazılı ipek mendil hediye etti. Ceceli, teşekkür ettikten sonra Ödemişspor formasını giyip şarkılarına böyle devam etti. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93'üncü yılı ve aynı zamanda 12'ncisini düzenlediğimiz Park Bahçe Bitkileri Fuarı'nın coşkusunu sizlerle birlikte paylaşmak istedik. Ülkemizde besteleriyle, şarkılarıyla herkesin gönlünde taht kuran sevgili Mustafa Ceceli ile birlikteyiz. Bu coşku devam edecek. İnşallah önümüzdeki günlerde de fırsat buldukça daha önce gençlerimize söz verdiğimiz gibi sizlerle birlikte olmaya ve ülkemizin en güzel seslerini buluşturmaya çalışacağız" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.