Dolar 32,3798
%-0.18
Euro 34,7442
%0.01
Altın 2.426,110
%-0.52
Bist-100 9.970,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mühürlenen fuarda çekim yapan televizyonculara çirkin saldırı

Mühürlenen fuarda çekim yapan televizyonculara çirkin saldırı

Ege TV haber merkezinden muhabir ve kameraman, iş güvenliği gerekçesiyle mühürlenen Gaziemir’deki yeni fuar inşaatında çekim yaparken, oradaki bazı görevlilerin saldırısına uğradı.

  • Ege Postası
  • 02.10.2014 - 15:56
EGEPOSTASI – Ege TV muhabirleri Tezcan Ekizler ve kameraman Kenan Kemaloğlu, mühürlenen fuar alanında haber çalışması yaparken saldırıya uğradı.
İşçilerin can güvenliği açısından yeterli tedbirlerin alınmadığı gerekçesiyle hafta sonunda denetim ekiplerinin şok baskınının ardından inşaatı durdurulan Gaziemir’deki fuar alanında bugün tatsız bir olay yaşandı. Ege TV muhabiri TezcanEkizler ve kameraman Kenan Kemaloğlu, fuar alanına giderek, haber için görüntü almak istedi. Bu sırada yanlarına gelen bazı görevliler, televizyoncuları, inşaat alanını terk etmeleri konusunda uyardı. Ancak buna rağmen çekime devam eden Ege TV ekibi,görevlilerin taşlı saldırısına uğradı.
Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden taşlarla yaralanan Ekizler ve Kemaloğlu hastaneye kaldırıldı. Yaralı televizyoncular, ilk müdahalenin ardından, polise, olayın nasıl geliştiğine dair ifade verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.