Dolar 32,5599
%0.26
Euro 34,7335
%0
Altın 2.493,200
%0.35
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yani Asır'da yaprak dökümü

Yani Asır'da yaprak dökümü

Yeni Asır’da bu hafta içinde önce ekonomi sayfası editörü Elif Özkan, son olarak sağlık muhabiri Erkan Doğan görevlerinden ayrıldı. Sağlık Muhabirleri Derneği Ege Bölge Başkanı da olan ve kurumda 10 yıldır görev yapan deneyimli gazeteci Doğan’ın da ayrılmasıyla, kurumun kan kaybının sürdüğü belirtildi.

  • Ege Postası
  • 02.10.2014 - 12:54
EGEPOSTASI - Sağlık Muhabirleri Derneği Ege Bölge Başkanı, Yeni Asır Gazetesi Sağlık Muhabiri Erkan Doğan, Yeni Asır Gazetesi'ndeki görevinden kendi isteğiyle ayrıldı. Doğan, Yeni Asır'da 10 yıldır sağlık muhabiri olarak görev yapıyordu.
 İstifasını İzmir Basın Merkezi aracılığıyla duyuran Erkan Doğan, "Bu duyuru vesilesi ile 15 yıllık meslek yaşamımda bana katkı ve emeği geçen büyüklerim rahmetli Şevket Özçelik, Hasan Çömlekçi, Ertan Sayın, Muzaffer Oktay, Nevzat Dönmez, Meltem Seyis, Mustafa Özbesler, Durmuş Odabaşı'na teşekkür ediyorum" dedi. Geçtiğimiz günlerde de, Yeni Asır’da 1999’dan bu yana görev yapan ekonomi editörü Elif Özkan görevi bırakmıştı.
Süleyman Demirel Üniveristesi (SDÜ) Radyo TV Sinema Yayıncılığı Bölümü'nden mezun olduktan sonra Isparta Haber Gazetesi'nde mesleğe adım atan Erkan Doğan, daha sonra Şevket Özçelik'in önderliğinde Yeni Asır'da stajer muhabir olarak görev aldı. 17 yıldır sürdürdüğüm meslek yaşamımda kısa sürelerle SKY TV ve Haber Ekspers Gazeteleri'nde görev alan, Yeni Asır TV'de Sağlık Arenası ismiyle 100'e yakın programı hazırlayıp, sunuculuğunu yapan Doğan, İzmir'de 2010 yılında Sağlık ve Eğitim Muhabirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) kuruluşunda aktif olarak yer aldı. Dernek sonraki süreçte Ankara'da kurulan Sağlık Muhabirleri Derneği (SMD) bünyesine katıldı. Doğan halen SMD Ege Bölge Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.