Dolar 32,2772
%-0.19
Euro 34,7893
%-0.06
Altın 2.408,410
%0.62
Bist-100 10.314,00
%0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarların her zaman yanındayız

Muhtarların her zaman yanındayız

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 19 Ekim Muhtarlar Günü olması nedeniyle ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi, onların gününü kutladı.

  • Ege Postası
  • 19.10.2016 - 13:29

İZMİR - 19 Ekim Muhtarlar Günü olması nedeniyle Karabağlar ilçesinde görev yapan muhtarlar, Başkan Muhittin Selvitopu ve başkan yardımcıları ile bir araya geldi. Başkanlık salonunda düzenlenen sohbet toplantısında Başkan Selvitopu, muhtarların zor ama kutsal bir görev yaptığını belirterek belediye olarak daha güzel ortamlarda ve fiziki mekanlarda görevlerini yerine getirmeleri için çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi.

Periyodik olarak toplantılarımız devam edecek

Muhtarlara, mahallelerde yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Selvitopu,  Karabağlar’da sorunları ve sıkıntıları iyi bildiklerini peyderpey çözmeye çalıştıklarını söyledi. Muhtarlarla her yıl periyodik olarak yaptıkları bölgesel toplantılara devam edeceklerini de belirten Selvitopu,  “Muhtarlık kutsal ve önemli bir görev. Muhtarlar gününüzü kutluyorum. Belediyemizin her zaman sizin yanınızda olduğunu bir kez daha ifade edeyim. Karabağlar hepimizin, Karabağlar’da yaşayan insanlarda bizim insanlarımız. Önemli olan ne kadar iyi hizmet edebildiğimizdir. 

Muhtarlardan teşekkür

Konuşmanın ardından söz alan muhtarlar da mahallelerine verdikleri hizmetlerden dolayı Başkan Selvitopu ve yardımcılarına teşekkür ettiler.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.